Quatzal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 1-maganda ve digital kro arkadaşlarımızdan hayli fazla var. 2-Metrosunda konuşan e-sesten miden bulanır. 3-Kızlarıyla herşeyi yapabilirsin...Mantıklı konuşmaktan başka. 4-Önünde otobüs durduğunda herkes sana süzecekmiş gibi bakar. 5-Metalci geçinipte bayhan dinleyenler seni bayar. 6-525e(ege üni. ring otobüsü)binmek için kız,erkek fortlamak zorunda kalıp aynı zamanda fortlanırsın. 7-buda son olsun...Ensewmediğin akrabaların orda oturuodur :D
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Canım aynı şeyler, hatta daha fazlası İstanbul için de geçerli ama napalım.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. [Bu mesaj Napoleon tarafından 01 Mayıs 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 dayanamıyorum sıcağına[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 izmarite benzetirim izmir diyince aklıma anne annemin eskiden sigara içerken izmaritleri atmak için kullandığı küçük metal parlak üzeri delikli çay bardağı altığı aklıma gelir ve bu altıkların birbirine çarpınca çıkardığı sesde küçükken sahip olduğum klavyemin tıs tıs sesini aklıma getirir klavyem aklına gelince eski okuluma götürüp ses kaydetmeye pic diiyip bütün klavye tuşlarında pic pic PİC PİC seslerini duymamız aklıma gelir ondan sevmiyorum kafamı karıştırıyor[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 7 seçenek gene oldukça az.. izmirin dışında yaşıyor olsaydım cok daha fazlasını yazardım herhalde
555 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 izmir istlilerin çoğunun yaşamak istedii yer değil mi ya?[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Degil. Quatzal arkadas kalbimi okumus.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
555 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 özür dilerim[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 en sevdigim akrabalarım (aneannem dedem teyzelerim) orda ve 2 senedir göremiyorum :( öss den sonra atlıycam otobüse gitcem.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim... LOL[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Hayırlı olsun haha.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim....
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Yaşadığım şehiri severim sadece... Tozu sverim... 10 K dan fazla tanıdığım olan şehrimi severim... İzmirin kızlarımı? Mutlaka güzellerdir...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Dantes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 izmiri seviyorum, her ne kadar kampuse gıtmek ıcın once 586 sonra metro sonra da 525 e ( ki hakıkaten koyun surusu gıbı oluyosun otobuste :)) binmek iskence olsada izmir sevilcek bir kent... soyledıgın olayların hepsı dıger sehırlerde bence fazlasıyla var, ıyı yanlarına bak, kızları guzel,yerlesımı guzel, denızı guzellesıyo, kampusumuz ne guzel :) senin izmirde birsey canını yakmıs gıbı :) yoksa ızmır guzel bır sehır oyle deme :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Insomnia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 izmirliyim ve burayı çok seviyorum. kızlar , şehir herşey çok güzel ;)[signature][hline]www.tech4life.net Admin Raven
Dantes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 izmir izmir basta deniz var :) sonra ulasım o kadar uzun degıl, rahat gıdılebılıyo (benım kampuse ulasmam dısında :) 1, 1.5 saatımı alıyo varmam :) ) ama herseyini gene de seviyorum izmirin...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 İzmirin ulaşımına laf edenleri İstanbulun ulaşımını görmeye davet ederim bende... Her ne kadar bir daha dönmeyi uzun süre düşünmesemde izmiri severim... İzmirli kızlarıda severim, çünkü konuşmasını bilmeyenlerle konuşmazlar :P
Dantes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 :P[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 izmir güzel şehir bence ankaranın "deniz"lisi diyorum ben oraya :) ama geçenlerde izmirli bir lavuk yüzünden önyargıya kapıldım heh
Dantes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Eagle soyle olm kim seni kıl eden :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ızmırde sevmedıgım tek sey o k.parktakı dılencı cocukları sevmıyorum bır tek[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Dantes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ya tek sorunu o kaldı bak haklısın, konakta bıraz fazla var, ama azalacak onlar da umuyorum yani :) onlar her yerde varkı sadece izmire ozgu degıl :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Adana'da yok mesela.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim....
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 abı kene gıbı yapısıyorlar ordakı cocuklar cok farkılı ne desen gıtmıyor ılla alıcaksın bı tane allahtan hepsı ıle tanısıklıgım varda gelmıyorlar cafeye sokmuyoruz onları hepsını uyarmaktan anam aglamıstı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Dantes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Nasıl yok ya? butun her yerı dilencilerden mendıl satan cocuklardan arındırıldı mı?[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Öne çıkan mesajlar