di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Patron hepimizin okuyabildigi hizmet mail'ine atmis. Sosyal mesaj icerdiginden supheleniyorum =P ---- YatarIm Ben Ofiste Calis Allah calis saat gecenin onu olmus patron saat dokuza mesai koymus hem zaten bulamam bu saatte dolmus ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste Deli gibi trafik leventte Telefon geldi sularda kesIk evde Yarin zaten erken gelecem isyerine ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste saat olmus neredeyse yirmibir isIklar bile sonmus ofiste bir bir eve gidisim en az onbir ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste bilene ofis guzel bir ev bir mekandir Calisanlar icin 4 yildizli bir handir ofis ile ev arasi kayip zamandir ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste fazla mesai falan yok bizim sirkette lakin belese aksam yemegi verilmekte toplanti odasinda da plazma tv mis gibi ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste mudurun odasinda deriden bi kanepe gerci biraz dar ama ederim artik idare kahve makinasi da olacakti bi yerde ne gidecem nan eve yatarim ben ofiste ne guzel otobusumuzdun sen 500t guzergahinin uzunlugu 62 kilometre oksijensiz solunumu ogrendim senin icinde ne gidicem nan eve yatarim ben ofiste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 devamı =) ofis bir mekandir, bilene bir guzel ev gece ne cin olur, ne cuce ne bir dev acarim tum isIklari, sanki kusum kumeste ne gidecem lan eve yatarim ben ofiste telefon calar tam da cikma vaktinde patron emir verir,basliycam boyle ise be taksim,nisantasi fikir fikir kaynarken bu saatte ne isim var lan ofiste,basar giderim ben evime :) millet dışarda çılgın atar bütün işler bana patlar gitsem herkes der ki yat zıbar s. et ne gidicem lan eve yatarım ben ofiste bıktım ulan çok özledim ben okulu sevemedim özel sektörü ,bu durumu dönsem mi var mı acaba bi oluru gitmicem ulan yarın ofise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 super olmuş ben rep verdim :D ( sanada patronada ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eksisozlukte ilgili başlığa bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ofiste birini uyurkenmi yakalamıs ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ofiste nobetlerimiz var. Carsamba sabahi gitmistim, persembe aksami ciktim. Sabah 9 da yine gidicem. Tam bize uyuyor yani misralar, o yuzden gondermisler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar