Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 burtonesk said: hahahah bence güzeldi http://forum.paticik.com/read.php?73,3678193,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 çünküü... Xaenin said: ALLAH SENİN BELANI VERSİN TAMAM MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben gülüyorum böyle salak şeylere. gerçi ben hep gülüyorum. susup gülüyorum bu neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bende de oluyo ama ben foruma yazma gereği duymadım. Yolda da oluyo bazen o daha pis. Hele aklıma bi karikatür gelmişse sorma gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Theridone said: burtonesk said: hahahah bence güzeldi http://forum.paticik.com/read.php?73,3678193,page=2 ben onu görmemişim amma leş bi geyik dönmüş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sorma yahu burtonesk, iğrenç bi insan oldum şu son 3 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben bu yüzden tokat yemiştim 1. sınıfta //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pogodi said: ben bu yüzden tokat yemiştim 1. sınıfta //_- bana tip tip bakıyolar "deli mi lan acep?" diye. Tabi tanıyınca da emin oluyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bulent ersoy bırıne beddua etmıs bakın ne hale gelmıs yaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sinirimden agladim dun gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar