bliywig Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Azmodai said: bliywig said: bide sunu diyim orda olsam şansınız kalmazdı kesin kızları ve osmanı kapardım no wei sen anca bunu kaparsin ((((o) onu yapamayanlarda var demek istiorm ne alakaysa? .........LLLLLLL .........I V - ı .........ı__O__I ......//......../ .....//.....W..... .....ııı..../ ......ııı ........_/...._ sende anca bunu yap arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kayıt yaklaşık yarım saate hazır olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 abo daha çok başımız ağrıcak bu muhabetten bitmiyor anasını satayım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Azmodai said: bliywig said: bide sunu diyim orda olsam şansınız kalmazdı kesin kızları ve osmanı kapardım no wei sen anca bunu kaparsin ((((o) oha 6 parmağı var azmonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yuvarlak olan parmak degil /wink/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ve sonunda, kaçıranlar, yeniden dinlemek isteyenler için, yoğun istek üzerine, http://rapidshare.com/files/160934022/zegnaparti_1_.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 saol fast + rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 reca.. bu arada kayıt için feedback verin de bi dahakine daha kaliteli ama çok yer kaplayan bir şey mi yapayım yoksa bu yeterli mi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gayet net yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 feedback yapalım evet gayet kaliteli kayıt çok net hep böle yap=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 2 saati 40mb a sığdırdım korkuyordum kötü mü aceba diye ama iyiymiş oh. bir de ara sıra ses patlaması azalması falan yaşadım ama normalize etmeye çalıştım onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ohaaa, ben nasıl bi efsane topiği kaçırmışım böyle Şu yayını kaydeden biri varsa bi upload etsin, ne kadar terazi varsa benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://hotfile.com/dl/117248299/1a92844/zegnaparti_1_.mp3.html upload ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 şu an işyerindeyim, eve gidince terazini göçerticem, eyv sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar