SbNN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Devianttan Melih Gümüş adlı bi arkadaşın çalışması. Böyle bi efekt nasıl verilir fotoya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bi texture bulup blendingini değiştirmiş heralde, overlay muhtemelen. renklerle de oynanmış sanki. saturation az vs. şimdi farkettim de arkadaki blur'u de kendi eklemiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tam aynısı diyemem benim yaptıgımın da temel prensip aynı genel olarak , levels ve curves den olusturabilirsin o renkleri.Bak benim hazırladıgım daha guzel :) sxc.hu dan stok aldım.dedigim sekilde levels ve curves ayarlamaları ve surdaki tekstur,tabiki tekstur onemli ne tur kullanırsan o renkleri emer. tekstur su;http://mourningstocks.deviantart.com/art/Old-Paper-1-22865437 fotograf; renkleri tamamen katan tekstur iste :) tekstursuz duzenlemeli hali de soyle gostereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 çok saol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar