Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Okuduklarım kadarıyla her kedinin tüy bakımı aynı değil ve bazı kediler her gün tüy bakımı gerektiriyor. Yani bu durumda haftada bir kedi kumunu değiştirdiğimizi düşünürsek, tüy bakımı kediyi almadan önce birinci derece önem taşıyor. Tüy taranması, dökmesi vs. Örneğin Sphynx cinsi kediyi araştırıyorum bi yerde bakımı çok kolay diyor. Öbür tarafta tüyleri çok kısa krem, losyon vs gerektirdiğinden bahsediyor. Şimdi hayvansever arkadaşlar "kediyi alıyosan bakımına da katlanacaksın" dicektir biliyorum ve kabul ediyorum ama bu açıdan bana daha az zorluk çıkarmıcak kedi cinsleri hangileridir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Siyam aldım. 6 aylıkken bir döktü. şimdi hiç dökmüyo. dökse bile kısa tüylü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahanda öğrendim bi tane.. Burmilla (Silver Burmese): " Tüy Bakımı Kısa olan tüylerin çok bakıma ihtiyacı yoktur. Az tüy döken Burmilla'nın ölü tüylerini toplamak için haftada 1-2 kez fırçalanmak yeterlidir. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tüyleri kısa diye de şöyle bi kedim olmasın yani burmilla daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aradığın kedi burmilla evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pogodi: İlk yazdığım yazıyı okursan o tüysüz gözüken hayvanın aslında tüyü olmadığı için daha değişik bakımlara ihtiyacı olduğunu görürsün. bu arada kayıtlara geçsin. bi tane daha buldum. Snowshoe (Karayak): "Tüy Bakımı Kısa olan tüyleri çok sık bakım istemez. Fakat iyi ve temiz görünümde olabilmesi için oyun haline getirip yapılan fırçalamalar yeterlidir. Az derecede tüy döken bir ırktır. Tel uçlu fırçaların kullanılması tavsiye edilmez. Eldiven şeklinde lastik fırçalar bu ırkın tüy bakımı için en doğru seçimdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 okudum ve dediğimle bi alaka kuramadım. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar