Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 IBM Thinkpad R50e, Celeron M 1.4 GHz, DDR 256 MB 333MHz PC2700 RAM'li (2GB max) bir laptopum var. RAM'i 2GB yapıyım alet kendine gelir dedim ama 2. el dükkana girdiğimde adam bana 1-2GB RAM'in o makina için fazla geleceğini, iyi performans alamayacağımı söyledi. Bunun gerçeklik payı var mı? Yoksa adam beni yedi mi :) Henüz bişi alıp vermiş değilim en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 islemcin darbogaz olusturacagindan aldigin 2gb'lik ramden tam verim alamazsin, fiyat/performans orani duser. ama mevcut performansin dusmez tabii, sadece bekledigin kadar yukselmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Celeron M 1.4 GHz de kaybediyosun. 1 den fazlasının pek faydası olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 anladım.. ya bi de bu aletin klavyesini kaldırdım da. 256 mb ram rahatça çıktı. öğrendiğime göre öbür ram ve slotu board'un altında kalıyomuş. ama hiç de kolay değil altına ulaşmak. daha önce böyle bişi yaptınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 eheh beceremeyeceğini düşünüyosan başına bela açarsın. ben bikaç kere notebook parçalayıp topladım. eğlenceli ama stresli bişey bütün bağlantılar acaip kısa falan... bi de büyük ihtimalle herşeyi sökmek zorunda değilsindir kasasının altında ram slotunun oraya denk gelen bi kapak vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 evet, genelde ram expansion slotlarin ayri kapagi oluyor.. ama gidip 1gb ram alacaksan o 256'yi salla zaten =) aldigin ramler ne kadar benzer ozellikte olursa yine verdigin paranin maksimum getirisini gorursun. o yuzden 1.25 gb etkisi yapmaz ikisini birlikte taksan, hic ugrasma o sebeple ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar