Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğulmayan Bebekler

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Olay kabiliyet degil, insanlar korkulari yuzunden boguluyor. Hic yuzme bilmeyen biri, o icgudu/korkusunu yense biraksa kendini suya biraz batar sonra cikar suyun ustune hic hareket etmeden, bogulmaz yani. Ama ne zamanki cirpinmaya basliyorlar olay bitiyor. Yuzme bilen adama bat desen batamaz suyun icine uzun sure.

Bebeklerin oyle bir korkusu yok anne karnindada sividalar sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
Olay kabiliyet degil, insanlar korkulari yuzunden boguluyor. Hic yuzme bilmeyen biri, o icgudu/korkusunu yense biraksa kendini suya biraz batar sonra cikar suyun ustune hic hareket etmeden, bogulmaz yani. Ama ne zamanki cirpinmaya basliyorlar olay bitiyor. Yuzme bilen adama bat desen batamaz suyun icine uzun sure.

Bebeklerin oyle bir korkusu yok anne karnindada sividalar sonucta.

Yüzme bilen adama bat dersen batar. Denizde en sevdigim sey cigerlerimdeki tüm havayi verip 2-3 metre suya yavas yavas batmak, Sonunda kuma yatiyosun, baliklar üstünden geciyo, denizle bütünlesiyosun. En güzel bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Yahu hani 2 kulaç atıp duranları geçtim ama ilk çocuğun o şekilde durmasında anlam veremedim. Bunların vücudunda daha mı çok hava var yetişikinler göre?
O ilk çocukta kesin numara var; artık tulum mu şişme içinde bi şey mi var bilemem. Zira en azından ayaklar batar biraz öyle durdun mu.

alala siz yatmaz mısınız suyun üstüne yüzerken yorulduğunuzda. insan vücudu yatay olunca su üstünde yüzer. ben sigara içtiğimden hemen yorulurum, aynı bu bebecikler gibi yatarım kıpırdamadan 30 saniye dinlenmek için...
gayet olsı ve normal bişey, neden tulumdan yağ oranından filan girdiniz anlam veremedim?¿
Sosyal ağlarda paylaş

ciplak olsa bi nebze anlarim ama kiyafetle o yasta bir bebegin suda durmasi hemde aglayarak yani vucudundaki oksiejni bosaltarak imkansiz.

zaten dikkat ettiyseniz kiyafeti botlarinina sikica sokulmus,kollari dar ve boyun kapali yani kiyafetin icine su girmiyor girse batar zaten.

kiyafetin icinde az biraz hava kalmis bebekte kipirdamadan durmayi ogrendigi icin batmiyor.

burda olay bebegin sirt ustu donmeyi ogrenmesinde ve panik yapmamasinda. harika bir sey dogrusu ne diyecegimi ssasirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...