Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 geçenlerde okuldaki psikoloji hocamız anlattıydı bunu bebekler yüzme kabiliyetine doğduklarında sahip oluyolarmış zamanla unutuyolarmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Olay kabiliyet degil, insanlar korkulari yuzunden boguluyor. Hic yuzme bilmeyen biri, o icgudu/korkusunu yense biraksa kendini suya biraz batar sonra cikar suyun ustune hic hareket etmeden, bogulmaz yani. Ama ne zamanki cirpinmaya basliyorlar olay bitiyor. Yuzme bilen adama bat desen batamaz suyun icine uzun sure. Bebeklerin oyle bir korkusu yok anne karnindada sividalar sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oha boğulmayan bebek yapmışlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 o ilk bebeği yerim ben. totik popo. popit. aaneeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mirluin said: oha boğulmayan bebek yapmışlar helal olsun fabrika çıkışı öyle zaten bunların. Default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 zaten bebekler anne rahminden çıktıklarından sonra belli bir süreye kadar yüzmeyi biliyorlar bu da daha çok rahimdeki sıvının içinde geliştikleri sürece dayanıyor. böyle çok film var suyun içinde yüzen bebekler vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bilmiş style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 NoTwisT said: Olay kabiliyet degil, insanlar korkulari yuzunden boguluyor. Hic yuzme bilmeyen biri, o icgudu/korkusunu yense biraksa kendini suya biraz batar sonra cikar suyun ustune hic hareket etmeden, bogulmaz yani. Ama ne zamanki cirpinmaya basliyorlar olay bitiyor. Yuzme bilen adama bat desen batamaz suyun icine uzun sure. Bebeklerin oyle bir korkusu yok anne karnindada sividalar sonucta. Yüzme bilen adama bat dersen batar. Denizde en sevdigim sey cigerlerimdeki tüm havayi verip 2-3 metre suya yavas yavas batmak, Sonunda kuma yatiyosun, baliklar üstünden geciyo, denizle bütünlesiyosun. En güzel bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yau ben bunu çok önceden görmüştüm ama ilk kısmını. çocuğun üstündeki giyside hikmet var diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eldar said: Yahu hani 2 kulaç atıp duranları geçtim ama ilk çocuğun o şekilde durmasında anlam veremedim. Bunların vücudunda daha mı çok hava var yetişikinler göre? O ilk çocukta kesin numara var; artık tulum mu şişme içinde bi şey mi var bilemem. Zira en azından ayaklar batar biraz öyle durdun mu. alala siz yatmaz mısınız suyun üstüne yüzerken yorulduğunuzda. insan vücudu yatay olunca su üstünde yüzer. ben sigara içtiğimden hemen yorulurum, aynı bu bebecikler gibi yatarım kıpırdamadan 30 saniye dinlenmek için... gayet olsı ve normal bişey, neden tulumdan yağ oranından filan girdiniz anlam veremedim?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 animasyon gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ciplak olsa bi nebze anlarim ama kiyafetle o yasta bir bebegin suda durmasi hemde aglayarak yani vucudundaki oksiejni bosaltarak imkansiz. zaten dikkat ettiyseniz kiyafeti botlarinina sikica sokulmus,kollari dar ve boyun kapali yani kiyafetin icine su girmiyor girse batar zaten. kiyafetin icinde az biraz hava kalmis bebekte kipirdamadan durmayi ogrendigi icin batmiyor. burda olay bebegin sirt ustu donmeyi ogrenmesinde ve panik yapmamasinda. harika bir sey dogrusu ne diyecegimi ssasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Çok ilginç ama çok önemli birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar