rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Arkadaşlar şöyle romance, guardames las vacas, nathalie, canon vs türünden şarkılar biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim. Gitar çalmaya tekrar başlamak istiyorum ama aklıma en ufak bir parça gelmiyor. Uzun süredir müzikte dinlemiyorum. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Ayrıca hoşunuza giden ritm gitarlık parçalar varsa onları da yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 rubrubbakidibakbak said: Arkadaşlar şöyle romance, guardames las vacas, nathalie, canon vs türünden şarkılar biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim. Gitar çalmaya tekrar başlamak istiyorum ama aklıma en ufak bir parça gelmiyor. Uzun süredir müzikte dinlemiyorum. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Ayrıca hoşunuza giden ritm gitarlık parçalar varsa onları da yazarsanız sevinirim. *Daha kolay olanlar: Lagrima Dance Of The Miller Adelita *Daha bir zor: Spanish Dance No5 (Garanados) Capricho Arabe Venezuelan Dance Rosita Polka Fantasia (weiss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar