Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 arkadaşlar bana şööle kullanımı kolay ve de free bi anti-virüs programı önerebilir misiniz?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 avg öneririm teyzemde bir pc düşmanı orta yaşlı bir bayan kullanıcı olduğu için her türlü korumayı koymam ve her iki haftada bir gidip bilgisayarın temiziliğini yapmam gerekiyor en hafif korunma olarak Ad-aware ( spy girerse diye ) Avg (antivirüs) ve zonealarm ( firewall) hem ücretsiz hemde hafif programlar[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bi de bu zırt pırt çıkan pop-up ların konuyla ilgisi olabilir mi? herhangi bi worm faln olabilir mi yaani, çünkü bir hafta öncesine kadar olmuodu bööle bişii. symantec virus check yaptım temiz çıktı makine ama emin olamıom bi türlü, gıcık oldum, saçımı başımı yolacam az kaldı...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ad-aware adlı programı kurar ve update edip taratırsan sorunlarından büyük olcude kurtulursun zone alarm kurupta ad / banner ve pop up tarzı şeyleri tamamen kapatabilirsin[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 gerçi bende firewall var ama... neyse, çok teşekkür ederim yardım için.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 panda anti-virus[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 norton firewall mu lisans lı sürümse gayet güzel bir firewalldır ( bana göre çok ram yer makineyi kasar ) ama ayarlarıyla kurcalaşınca baya etkili onun dışında anlattığın gibi pop up lar gibi yeni bitme sorunların varsa adaware ilaç gibi gelircek pc ne[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ancak hala virüşten şüpheleniyorsan doğruca pandaya *-->*[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 spyware ları temizlemek için ad-aware ın yanına bi de spybot search&destroy programı lazım ikisini arka arkaya çalıştırırsan makinanda bişe kalmıo. ama programların updatelerini yapmayı unutma[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar