Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anti virüs programı için yardım

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bana şööle kullanımı kolay ve de free bi anti-virüs programı önerebilir misiniz?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

avg öneririm teyzemde bir pc düşmanı orta yaşlı bir bayan kullanıcı olduğu için her türlü korumayı koymam ve her iki haftada bir gidip bilgisayarın temiziliğini yapmam gerekiyor
en hafif korunma olarak
Ad-aware ( spy girerse diye )
Avg (antivirüs)
ve zonealarm ( firewall)
hem ücretsiz hemde hafif programlar[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bu zırt pırt çıkan pop-up ların konuyla ilgisi olabilir mi? herhangi bi worm faln olabilir mi yaani, çünkü bir hafta öncesine kadar olmuodu bööle bişii. symantec virus check yaptım temiz çıktı makine ama emin olamıom bi türlü, gıcık oldum, saçımı başımı yolacam az kaldı...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

ad-aware adlı programı kurar ve update edip taratırsan sorunlarından büyük olcude kurtulursun
zone alarm kurupta ad / banner ve pop up tarzı şeyleri tamamen kapatabilirsin[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Sosyal ağlarda paylaş

norton firewall mu lisans lı sürümse gayet güzel bir firewalldır ( bana göre çok ram yer makineyi kasar ) ama ayarlarıyla kurcalaşınca baya etkili
onun dışında anlattığın gibi pop up lar gibi yeni bitme sorunların varsa adaware ilaç gibi gelircek pc ne[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...