aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Biden konustu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 simdi cikti sahneye cnnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok konusmadi, el salliyolar insnalar agliyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Vay anasını ya, Daima bir şey olacağını, Usama'nın konuşacağını, Bradley Effect'in olacağını düşündüm; ne kadar başarılı olursa olsun Obama'nın kazanması hala çok zordu benim için. Helal olsun. Bakalım, çok şey var daha yazılacak çizilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eksiden copyli yazi yok mu bu sfer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 abi ne bicim bi millet bunlar ya star wars bitisi gibi sanki rebellar kazandi madalya toreni var offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 cokzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kanka daha çok erken, okula gideyim döneyim ondan sonra ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hayatımda böyle gaz,böyle popülist millet görmedim..Dışarda FB-GS maçı sonu tarzında bir kutlama vuku bulmakta,çığlık kıyamet. New York City'de seçimler şerefine üzerlerinde Obama-McCain resimleri basılı prezervatif filan sattıklarını görüp sağlam bi "OHA ARTIK!" demiştim..daha ne yapsalar daha çok şaşırırım bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ahahaha orta amerikanın ciğerine deniz havası gitmeyen seçmenleri direkt McCain'e oy vermiş, yürüyün be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Penthesilea said: abi ne bicim bi millet bunlar ya star wars bitisi gibi sanki rebellar kazandi madalya toreni var offf 1. filmin sonundaki müzii çaldılarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 insanlarin hayatini etkiliycek seyi kutlamasi, mac sonucunu kutlamasiyla nasil kiyaslandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 utopia said: BioHazarD said: oturdugum yerde zenciler arabalari cektiler sonuna kadar acik rap esliginde dans ediyolar lol. karagözlü çingenem rap versiyonla roman oynayan zenciler hayal ettim bunu görünce, ben uyuyayım hgd. ahaha zaten bi 10 dakka sonra falan olay cikti yaklasik 20 polis arabasi geldi cogunu goturdu sonra polislere saldirdilar falan. daha sonra polisler silahlari cikardi ama bi bizim gibi degiller ya kendi kendime dedim nerde panzeriniz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Dışarıden gelen seslerin ve bilimum görüntülerin benzerliği bakımından kıyaslandı. Gene de bir seçim sonucunda toplaşıp çığlıklar atarak kampüsü gezip durmanın biraz abartı olduğunu düşünüyorum ben.Özellikle de okul yönetimi insan hakları,quiet hours,davranış özgürlükleri vs vs konusunda bu kadar katı iken dışarıda son derece ilginç ve maç kutlamasını andıran bir hava oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://img440.imageshack.us/img440/6765/0511yr4.png ohahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Afush said: Dışarıden gelen seslerin ve bilimum görüntülerin benzerliği bakımından kıyaslandı. Gene de bir seçim sonucunda toplaşıp çığlıklar atarak kampüsü gezip durmanın biraz abartı olduğunu düşünüyorum ben.Özellikle de okul yönetimi insan hakları,quiet hours,davranış özgürlükleri vs vs konusunda bu kadar katı iken dışarıda son derece ilginç ve maç kutlamasını andıran bir hava oluştu. Yok secimlerde anca bu kadarlar. Red Sox, Yankee'leri yenince sen gor asil. Tabi NY'da kimseden cit cikmaz ama Boston yikilir. Alisirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ZaugnaKhaldun said: Ahahaha orta amerikanın ciğerine deniz havası gitmeyen seçmenleri direkt McCain'e oy vermiş, yürüyün be acaba bizdekiler gibi oy vermeyen illeri kasabaya çevirirlermi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kötünün iyisi mi şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 riglous said: Afush said: Dışarıden gelen seslerin ve bilimum görüntülerin benzerliği bakımından kıyaslandı. Gene de bir seçim sonucunda toplaşıp çığlıklar atarak kampüsü gezip durmanın biraz abartı olduğunu düşünüyorum ben.Özellikle de okul yönetimi insan hakları,quiet hours,davranış özgürlükleri vs vs konusunda bu kadar katı iken dışarıda son derece ilginç ve maç kutlamasını andıran bir hava oluştu. Yok secimlerde anca bu kadarlar. Red Sox, Yankee'leri yenince sen gor asil. Tabi NY'da kimseden cit cikmaz ama Boston yikilir. Alisirsin...Gecen gun eve siparis verdim, New England Patriots maci varmis megersem ogun de. Neyse eleman geldi iste ama gorsen dovecek beni yani, mac kac kac dedi, ne maci ya red sox mi dedim, dumur olmus sekilde bakti elimden imzaladigim fisi aldi patriots, gnite dedi kosarak gitti maca devam etmeye ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aquila said: eksiden copyli yazi yok mu bu sfer? Direk bunu bekleyerek girdim topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 obama mı kazandı abi olay ne of 3-5 sayfa ne kadar boş konuşmuşsunuz arkadaş bi seçim sonucu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Obama kazandı. Afro-Amerikalı bi ABD başkanı var. Irkçılara kapak lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hayırlı olsun obama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gratz m8. bizim neyimize yarayacaksa sanki obama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar