MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kafayı yemek uzereyim yarına yapmam gereken bir odevim var ve word e resim eklemem lazım paintte hazırlanan resim resim bu resmi word e atmam gerekiyo tablo kolay kendin ciz tarzı bişi solemeyin bunun gibi sadece tablo olmayan makine parcası cizimleri var bu yuzden kendim cizme ihtimalim yok bu resmi word e koydugum zaman ortaya cıkan goruntu son hal... sorunum nedir neyi yalnıs yapıyorum neden boyle oluyo bi turlu cozemedim yardım edin lutfen yaw...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bende şöyle bişey oldu.İzlediğim yol ise,senin koyduğun resmi paintte açıp,araç çubuğundan kesik işaretli kare ile kare içine alıp Kopyala dedim,daha sonra word açıp yapıştır dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 office2007 de sorun var sanırım. ben 2003 te copy pastle ekledim o resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 resmi nasil koyuyorsun ve resim yazici gorunumunde de gozukmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 en kolay yol ctrl+c ctrl+v tabii. ama sen normalde ekle>resim (insert>picture>from file) altından mı yapıyorsun? sorun çıkıyorsa resimi sağ tıklayıp format picture>layout> in front of text yapsana.. belki LÖBÖNK! diye öne geliverir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar