Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Yok yok UO gibi bir oyun bu dünya ya bi daha gelmez. Yani hangi oyunda bu kadar detay gördünüz? Hangi oyunda bu kadar özgürce istediğinizi yapabildiniz? WOW'da düz bir senaryo var ve bu senaryoyu devam ettirmek zorundasın yoksa WOW oynuyo olmazsın. Misal level kasmak zorundasın oyunda başı boş takılınca bi zevk alman imkansız gibi birşey varsa da istisnadır ki ben görmedim, profession skillerini geliştirmelisin. PVE yapıcaksan yırtınmalısın raidlere girmelisin kafana göre takılamazsın. PVP yapıcaksan yine yırtınıp set düzmelisin... bu şekilde liste gider ama hep bişileri yapmak zorundasın bu oyunda çünkü oyunun yapanların çizdiği senaryo bu. UO'da öyle değil işte adamlar geniş bir dünya yaratmışlar güzel bir senaryosuda var o senaryoyu takip etmek istersen (ki ben hiç takip etmedim Lord British bilmem ne...) edersin ama işte ayrıldığı nokta bu seçimlerinde özgürsün istediğini yaparsın actionlara akmak istemiyosan oturup sadece crafter oynarsın vs. Bunun haricinde UO'da PVP sisteminde 'itemı olan alır' gibi bir durumda söz konusu değil özellikle runuo için konuşuyorum eğer hakimsen oyuna gayet zorlarsın rakibini falan filan Kişisel görüşümdür duygusal yaklaştım belki konuya ama UO'ya zaman ayıran arkadaşlar bilirler nasıl bi tadı olduğunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Wowda balık tutamıyosun demekki daha kötü uodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Raincloud said: Wowda balık tutamıyosun demekki daha kötü uodan wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Balık tutmak! Fishing skill hani çokzel bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oooohhhff bide sos bottle cıkartıp hazine pesinde koscan uo uo uo uo her kosul uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 wow da item konusur uo da yetenek uo gral rox super ben keserim alayını sw ciyim ben poim falan var vuruyorum iniyor bak oldu salak ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nebula çöküş dönemini yaşamış olmasa hala orda oynuo ve at kılıç topluo olurdum kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 uo akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 wowu bıraktım uo oynuom.. uo cu bayanlara selam B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 @Konu: UO her türlü ezer. @Ginaly: Knights and Merchants über ötesi bir oyundu. @Raincloud: Kusura bakma gülüm de WoW'da babalar gibi balık tutmaca var, balık yerine kasa masa çıkarmaca da var. Ha bu WoW'u daha üstün mü yapar. Hayır UO hala ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar