sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bu sattığım 3. account ilk accountu sattığım kişi ile iletişimimi kaybettim ama 2. acc icin referans gösterebilirim acc hakkında bilgi vermek gerekirse yazın can sıkıntısından kasılan bir char sadece acc içerisinde 1 adet lvl 70 human female warrior bulunmaktadır profession olarak 375 BS ve Enchant, Epic fly mount mevcuttur Auchindoun PVP serverındadır karakterin doğum yeri orası olduğu için migrate hakkı mevcuttur armorysi burada ama sanırım sorun var şu an için bilgi vereyim http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Nevy Guardian boot ring bracer bütün ekipmanlar mevcut 2/5 brutal gear var su an üzerinde hatırladığım kadarıyla 3. parçayı almak içinde puanı var geri kalan itemleri s2 Özetlemek gerekirse wotlkde warrior oynamak istiyorsanız güzel chardır lvl kasarken mevcut gearı ile sorun yaşamassınız. Fiyata gelince 150 ytl iletişim ve ekstra bilgi için özel mesaj atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Alıcıyım öm attım görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Satıştadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Arkadaşlar güzel bir account uygun bi fiyata satıyo kaçırmayın derim ben warrior oynamak istemediğimden vazgeçtim ama böle bi account bu paraya tam expansiyon accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar