nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 selmasongs albümünün ilk şarkısı. ama maalesef şarkının enstrümantal versiyonunu koymuş björk ablamız. 0 kadar manyak söylediği bi şarkıya da bunu neden yapmış anlamış değilim. Şarkının sözlü halini, dancer in the dark ın sonunda selma asılırken oğluna söylediği hualiyle nerden nasıl bulabiliriz? kazaa dan falan arattım fakat yine enstrümantal. biri yardım ediverirse çok mutlu olurum. (inşallah enstrümantalleri yanlış yazmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yok mudur bi bileni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 var bilenide uraşmak lazım film varsa recorder la kaydet[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar