EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ne bela birşey bu yaa kurtulamadım bir türlü pc-cilin kullanıyorum antivirüs olarak update ettim geçenlerde ve sistem taraması yaptım böyle bi worm buldu symantecten indirdim gerekli cleanerı pc yi güvenli kipte başlattım windowsun restore için sakladığı dosyaları sildikten sonra cleaner ile tarattım sistemi wormu bulup temizledi ama bu lavuk worm tekrar ortaya çıktı tamamen kurtulamazmıyım bu wormdan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 eğer C:WINDOWSsystem32drivers altında svchost.exe varsa hiç durmayın silin.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bende war silinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 önce crtl-alt-del yapın 3,xxx bellek kaplayan svchost.exe ler haricindeki bütün svchost.exeleri sonlandırın. arada rpc devreye girebilir önemsemeyin. sonra silin[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bir tane 15.xxx k lık svhost wrdı onu kaldırdım gene silinmedi 4 tane 3.xxx lik svhost wr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Buna bi çözüm bulalım arkadaşlar ne yapabiliriz? Bilgili olanlar yardım edebilirmi? Bir sorum var,Xp'ye girmeden dos'u kullanma gibi bi şansımız varmı?Tahminimce yok ama ne yapabiliriz başka?[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 var 98 cd si takarsın boot from cd dersin sora sorar nasıl çalıştırayım bilgisayarı die sende ordan cd den MS-dos u çalıştırı seçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 iyi fikir ama çalıştığına eminmisin?[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bendede bulunmakta svchost uzun suredır ama mutlu mesut gecınırozu sorunumuz yok[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Korax, 02 Mayıs 2004 00:18 tarihinde demiş ki: iyi fikir ama çalıştığına eminmisin? en son 1 hafta önce yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 2 kere format çaktım.katlanamıyorum ben hatalara :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: DonCorleone, 02 Mayıs 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: Korax, 02 Mayıs 2004 00:18 tarihinde demiş ki: iyi fikir ama çalıştığına eminmisin? en son 1 hafta önce yapmıştım Teşekkür ederim makbule geçti.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya çözüm yok olmuoo :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 beyler benim hatırladığıma göre task managerda toplam 4 tane svchost.exe çalışır durumda gözükmeli. daha fazla warsa hakkaten bi tanesi wirüslü demektir. mesela bende 1 tane fazla wardı we 9000küsur k olarak çalışıo. görewi sonlandır dediğimde tekrardan açılıo we dolayısıyla system32 dizinindeki svchost.exe yi silemiorum. güwenli kipte denicem. ne zmn çıktı bu worm?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Xp De güvenli kipe nasıl geçiyorsun? Açılırken 98'deki gibi F8e falan basarakmı?[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar