soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 motorkafa'nın son albümü işte, var mı dinleyen? şahsi yorumum, klasik lemmy-rock. artısı eksisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bilindik motörhead albümü. gaz. kötü değil. headbanglik. karmaşık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 time is right, teach you how to sing the blues ve when the eagle screams güzel sarkilar. Bende "gaz" ve "fena degil" diyorum :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 womenizer var bide. pirtneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Taş gibi olmuş. Black Ice ile birlikte 2009' un en iyi albümü. Benim favori şarkım English Rose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 senin favorini soran oldu mu lön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ahahah baalzebul'muş baalzebub okudum..benzer nick almak yasaklansın !!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 adam tırsmıştır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aente said: ahahah baalzebul'muş baalzebub okudum..benzer nick almak yasaklansın !!bir N'oluyor dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar