Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 evet telfonla blizzi aramaya calısıyorum ama bir turlu olmuyor sitedeki telefon numarası France: 0805 305 031 (free) fransa oldugu dusunerek basıa +33 ekliyorum (+33805 305 031)ama numara bir turlu dusmuyo surekli baglantı hatası veriyo bir bilgisi olan warmı acaba bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Beleş telefonu burdan arıyamassın sadece fransadan erişiliyodur o numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 skype kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 tesekkur ediyorum ama tum billing telefonları ucretsiz oldugu icin trden aranmıyor galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 0033805 305 031 artı yerine 00 kullanarak denedim busy verdi bide böyle dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 skype ile konustum hallettim sorunu tesekkur ediyorum yardımlarınız icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ne konuştun adamlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hakkaten merak ettık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 skype tan kontör alarak mı yaptın peki ? ben 1045 le aramayı düşünüyordum, öyle de baya ucuza gleiyor zatne. bi de çok bekletiyolar mı hatta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Skype ile sanırım o 0800lü numarasını ücretsiz arayabiliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 skype ile 0800 ucretsiz arıyosun ama sadece billing support bedava :D benim halletmem yaklasık olarak 15 dakka surdu 6 dakka beklettiler telefonda ilk baglanma fln ama taktir ettim toplam konusma suresi 3 dakika flndı hemen cozduler olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 loop said: Ne konuştun adamlarla :) kredi kartımı kabul etmiyodu hacklenmemden dolayı onu soledim ad soyad acc name sordu biraz nasihat verdi 5 dakka sonra acıldı payment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 msn'ede gelsin gm ler kamera açsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ufak bi tavsiyede bulunayım arıyacaklar icin cat pat bile olsa fransızcanız warsa mutlaka fransızca konusun fransız bir sirket oldugu icin ing bile konusanlar fransız ve asırı milliyetci oldukları icin sizin fransızca konusmanız onların baya hosuna gidiyo ve sorunu hemen cozuyolar (yabancı oldugunuzu belirtince yavas ve anlasılır konusmaya ozen gosteriyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 msn kamera adsfasfdas yapılacaklar listeme ekliyorum bliz support hattını işletmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar