kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 beğendiniz mi? levelı okurken gözüme ilişti, resmen bayılmışlar sizce nedir nasıldır alsak mı almsak mı?[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı) Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kötü diildir muhtemelen. herifler iyi baya.[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
Etos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Çok güzel bir albüm. El Norra Alila gibi bir başyapıt değil, ama gene de Orpaned Land çok iyi bir iş çıkarmış diyebiliriz..
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 level okumayalı muzık elestırmenlıgıne de mı basladı
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ve bu sene rockthenationsda mükemmel bi konser verirler umarım ..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ben dinledim pek beğenmedim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 el norra alila iyiydi. sahara da iyi albüm.orphaned land in falan gitar riffleri ve davulları bazen çok güzel olabiliyo.albümün adı ne ki alayım bi[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mükkemmel bir grup bence, herkes dinlemeli..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Öne çıkan mesajlar