DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Arrow Charge denen skill ile kendi oklarımızı(ok , yay değil) yapabiliyormuşuz ama bunun first aid gibi bi questi varmış....morroc tan alınıyo diye biliyorum ama hangi npc den ve hangi itemlarla alınıyor?[signature][hline]Even an enemy is a resource...if you know how to use it... [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 29 Nisan 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 evet azimle araştırdım ve sonunda morroc şehrinin güneylerinde payondaki npc lere benzer giyinen bir npc nin arrow charge skill i için gerekn questi verdiğini buldum... fekat.... 20Resin 1Red Potion 13Trunk 41Worm Scale 7Mushroom Spore istiyo arkadaş yok bana evim payon u hatırlatsın diye..dövesim geldi ama npc diye dokunmadım :D Bu arada Arrow Charge ile her bi şeyden ok yapabiliyomuşuz...mesela empty bottle dan iron arrow yapılıyomuş....hhehe alıym bu skill i görün beni o zmn :D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Trunk ile (hede hödö trunk değil sadece Trunk) normal arrow yapılıyor.
Öne çıkan mesajlar