la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 f1 brezilya gp de şampiyonluğa koşuyor şu an son 8 tur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Hayırlısı ne ise o olsun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kanka ben korkuyorum geçen sezon bi cenabetlik olduydu buna bu sefer de son turda yarış dışı kalmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 alnımıza ne yazıldıysa o, kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ayayayayay vettel sıkıştırıyo hamilton'ı çarparsa fena olabilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 vettel geçerse şampiyon olacakmış massa.... sıkıştırıyor çok kötü dip dibe gidiyorlar şu anda!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 vettel geçti!!!!!!! massa şampiyonluğa gidiyor!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 allahın izniyle hamilton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Takdir-i ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 şike... glock bilerek geri düştü hamilton 1 sıra yükseldi, 5. olarak şampiyon oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 AHAHAHAHHA GLOCK AHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ahaha o massanın sevgilisydi sanırım ferrari bi sevindi falan çok acaip ya ömrümde göremedim böle bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 şş hacı be çok iyi ingilizce bilen biri varsa aranızda yardımcı olabilir mi şu writing ödevime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 FIA nın olaya el atması lazım böyle bir haksızlık olamaz kimse kusura bakmasın. Massa babamın oğlu değil ama dev hakkını yediler kendi evinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 allahın sopası ya .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 oha eğer glcok un bilerek geriye düştüğü tespit edilirse mclaren bu sefer f1 den ihraç edilir belki. zaten diken üzerindeler. ferrari inş şikayette bulunmuştur. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 oha yok artık. mclaren bildiğin içine etti f1 in. Allah belanı wersin mclaren. butun heycanın .... koydun. MASSA GONULLERIN SAMPIONUSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dont whine Ve Ferrari garajı bitime 2 tur kala ayağa fırladı; Vettel Hamilton'u geçti. Bu sevinç son turun son virajında da Mclaren garajına taşındı; lastik değiştirmeyerek risk alan ve yolda tutunabilmek için yavaşlayan Timo Glock'u geçen Hamilton yarışı beşinci sırada tamamlayarak dünya şampiyonu oldu. TARİH TEKERRÜR ETTİ Geçen yıl son yarışta 1 puan farkla şampiyonluğu Ferrari pilotu Fin Kimi Raikkonen'e kaptıran Lewis Hamilton, bu sezon ise 1 puan farkla Ferrari pilotu Massa'yı geride bırakarak şampiyonluğunu ilan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 alınacak karar önemli. eğer bu konuda bir şey yapılmazsa fia bu tip şeyleri meşru kılıyor demektir. o zaman ben de alonso ya da diğer f1 pilotlarının yerinde olsam hamilton'a yapmadığım şerefsizliği bırakmazdım... zaten eminim ki glock bunu son turda değil de sondan bir önceki turda yapmış olsaydı, 2. sırada giden alonso çoktan gazı kesip hamilton'ın üzerine kırmıştı bile. kısacası bu şampiyonluk tescillendiği takdirde 2009 sezonu için yapılmayacak entrika yok. benim hamilton'a karşı fazla bir antipatim ya da massa'ya sempatim yoktu, sonuçta başlığı açtığım mesaja bakarsanız görürsünüz ama böyle bir şerefsizlikten sonra bu adamın yedi sülalesine küfretmemek içten bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 adam yolda tutunabilmek için yawaşlamış olma ihtimalini nasıl da göz ardı ediyorsunuz ? herşeyde bi entiraka aramalar, komplo teorileri.. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar