Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lewis hamilton...


la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

dont whine

Ve Ferrari garajı bitime 2 tur kala ayağa fırladı; Vettel Hamilton'u geçti. Bu sevinç son turun son virajında da Mclaren garajına taşındı; lastik değiştirmeyerek risk alan ve yolda tutunabilmek için yavaşlayan Timo Glock'u geçen Hamilton yarışı beşinci sırada tamamlayarak dünya şampiyonu oldu.

TARİH TEKERRÜR ETTİ
Geçen yıl son yarışta 1 puan farkla şampiyonluğu Ferrari pilotu Fin Kimi Raikkonen'e kaptıran Lewis Hamilton, bu sezon ise 1 puan farkla Ferrari pilotu Massa'yı geride bırakarak şampiyonluğunu ilan etti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alınacak karar önemli. eğer bu konuda bir şey yapılmazsa fia bu tip şeyleri meşru kılıyor demektir. o zaman ben de alonso ya da diğer f1 pilotlarının yerinde olsam hamilton'a yapmadığım şerefsizliği bırakmazdım...

zaten eminim ki glock bunu son turda değil de sondan bir önceki turda yapmış olsaydı, 2. sırada giden alonso çoktan gazı kesip hamilton'ın üzerine kırmıştı bile.

kısacası bu şampiyonluk tescillendiği takdirde 2009 sezonu için yapılmayacak entrika yok.

benim hamilton'a karşı fazla bir antipatim ya da massa'ya sempatim yoktu, sonuçta başlığı açtığım mesaja bakarsanız görürsünüz ama böyle bir şerefsizlikten sonra bu adamın yedi sülalesine küfretmemek içten bile değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...