dunno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yeni aşka hırs yapmak. kimsesiz gecen yılların siniri uzerinde ilişkiyi kendi ekseninde degerlendirmeden gecmisle karsılastırarak yaşamak. hırs icindeyken sürdürmeye calısmak. bi ilişkim var cumlesini kurabilmek icin zorlayarak devam etmek. zorlarken kendini ve o da kendini belki beklemek. birsey paylasamasan da orda olsun istemek. sevilme açlıgı. beklerken gerilmek. kaybetmekten korku, sahip olma hırsı. karsindakini "senin" yapma cabası. hırs icinde yasıyorum sevgiyi askı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dunno gittikce daha hoş gozukuyo yazdıkların gozume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bence gzlde yaziyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dunno said: birsey paylasamasan da orda olsun istemek. sevilme açlıgı. beklerken gerilmek. kaybetmekten korku, sahip olma hırsı. karsindakini "senin" yapma cabası. aaaaaaah ah...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 cok saolunnn yorumlar icin=) sizleri seviyorumm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 balonu da seviyorum o zaman XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sağol be (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dunno said: beklerken gerilmek. kaybetmekten korku, bu bekleme faslının uzaması cok feci işte. karsındakine istemeden de olsa umit veriyorsun ve sonra da hicbir sey olmamıs gibi davranarak son vurusu yapıp,ortadan kayboluyorsun.. gene hicbir sey olmamıs,yasanmamıs gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar