_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 http://www.metacafe.com/fplayer/1893864/.swf Burda doğduğum içinmidir bilemiyorum ama İstanbul benim için vazgeçilmez. Veysel Gençten süper bir iş çıkarmış. Bu video ile yeniden İstanbul ve Mercan Dede hayranı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gerçekten çok guzel bi video. istanbul ztn hiçbi şehre benzemio ya. cok farklı bi ortamı, havası war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mokoko nickini görüp öyle girdim konuya.tebrik etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 1 month 10 days and counting.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çalan şarkı ayrı bi mükemmel zaten. yanlış hatırlamışım. Mercan Dede - Engewal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comporcenes Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 izlerken hem müziğin etkisi hemde efeklerden dolayı içim çok tuhaf oldu.. hani amerikan filmlerinde olurya gök taşı çarptıktan sonraki mağduriyeti gösterirler öyle geldi bi anda ama çok etkilendim gerçekten tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 müthişmiş hatta istiklal caddesini o eski güzel ağaçlı haliyle göstermiş özlemişim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 harmonia mundi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 şarkı ve video süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar