_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 http://www.metacafe.com/fplayer/1893864/.swf Burda doğduğum içinmidir bilemiyorum ama İstanbul benim için vazgeçilmez. Veysel Gençten süper bir iş çıkarmış. Bu video ile yeniden İstanbul ve Mercan Dede hayranı oldum.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gerçekten çok guzel bi video. istanbul ztn hiçbi şehre benzemio ya. cok farklı bi ortamı, havası war.
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mokoko nickini görüp öyle girdim konuya.tebrik etmek istedim.
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çalan şarkı ayrı bi mükemmel zaten. yanlış hatırlamışım. Mercan Dede - Engewal
comporcenes Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 izlerken hem müziğin etkisi hemde efeklerden dolayı içim çok tuhaf oldu.. hani amerikan filmlerinde olurya gök taşı çarptıktan sonraki mağduriyeti gösterirler öyle geldi bi anda ama çok etkilendim gerçekten tebrikler...
unK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 müthişmiş hatta istiklal caddesini o eski güzel ağaçlı haliyle göstermiş özlemişim valla
Öne çıkan mesajlar