utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Asteroth said: ZaugnaKhaldun said: Tam bir piçsin emre BANLATICAM SENİ!!!11 GO GO GO WILD EMRE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 olm gidip adam gibi yerlerde oturup içsenize. yok haydarpaşa garı yok kıyı emniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yayınınızı bağlanmadan domine ettim zaten, ne bağlanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ARDA SUS YETER!!! Şarkı dinlicez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ölmedin de etkisi olmuş yani çok belli sfdsgfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 e bünye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Estel_Anorien said: e bünye.. Cene kalici olmus abi onu diyorum. Bi sarki dinletmedi adam 40 dakkada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ahahahaha şarkıyla vakit geçirmeye mi geldik abi sdfsd bak parça koydum 2 kişi çıktı ahah tutamıyorum çenemi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ardanın çenesini ben bile tutamıyorum. estel haklı. arda saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tamam hadi geyik yapabilirsin izin verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 TEŞEKKÜR EDERİZ o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://i2.photobucket.com/albums/y31/Fredcat/Cats%2002/Cat-CatTalkingOnCellphoneAndDriving.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hiçbişey anlamadık ama utopia lafı iyi koydu :P şarkıyı duymadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 alınan dosyalarımdaki kah kendi seçimim kah milletin ÇOKGZEL diye attığı şarkılarla tıngırdayayım, hep beraber dinleyelim ben de ders çalışayım. beğenmediğim şarkıyı geçerim sdf. easy listening. vize mevsimi açıldı. GO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ulver çalan wj var negzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bu butterflies beni epey kötü yapıyor yahu. bir sia daha çalacağım bunun şerefine, ölelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 nihoha eve geldim 1 haftalığına. Kafa dinlemek isteyenleri beklerim, az sora yayına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 arkadaşım, ulan pati, kafa dinlemek istemiyonguz mu lan? teşekkürler 1 tane en başından beri dinleyen var gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mr_Hand said: arkadaşım, ulan pati, kafa dinlemek istemiyonguz mu lan? teşekkürler 1 tane en başından beri dinleyen var gerçi :) bende varım benide sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sana da tenk yu veri maç. inatla dinleyen her kimse ona ayrı bi tebrikler :D yayınım bitti, uykum da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 karışık çalıyorum bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Aman Tanrım Devics'i bilen başkaları da varmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 dinleyen rakursi değil bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 son şarkım, sonra çıkıyorum sanırım sana özel yayın yaptım mr.hand umarım hoşuna gitmiştir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 eheh açıkçası tarzım değil, ama birileri "aa dinleniyomuş dur ben de bakiim" desin diye girmiştim :D bi yerden sora hiç sarmadı parçalar kusura bakma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar