Dreamer. Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 merhaba arkadaslar bi sorum olucak amazondan avatar adli animationun dvdsini istedim. Lg markali bi dvd'm ama check regional code diyor bunu duzeltmenin bi yolu var mi bide butun dvd playerlarda bu uyari cikar mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer. Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bazı dvd oynatıcıların regionlarını açabiliyolar. LG'yi bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Cikmaz. DVD'lerin Avrupa icin olanlari var ABD icin olanlari var. Eger senin player'in DVD'nin region'ina ayarli degilse o sekilde uyari alirsin. Bilgisayarda bazi programlarla bu derdin ortadan kalkar (VLC gibi) onun disinda bazi DVD Player'lar bir iki defa degistirmene izin verir. Ondan ona gecersin. 3.den sonra falan istemedigin bir yerde takilir genelde. Bence en saglami bilgisayarda bir programla calistirmak, illaki TV'de izlemek istiyosan da kabloyla bilgisayardan ekrana goruntu aktarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 riglous said: Cikmaz. DVD'lerin Avrupa icin olanlari var ABD icin olanlari var. Eger senin player'in DVD'nin region'ina ayarli degilse o sekilde uyari alirsin. Bilgisayarda bazi programlarla bu derdin ortadan kalkar (VLC gibi) onun disinda bazi DVD Player'lar bir iki defa degistirmene izin verir. Ondan ona gecersin. 3.den sonra falan istemedigin bir yerde takilir genelde. Bence en saglami bilgisayarda bir programla calistirmak, illaki TV'de izlemek istiyosan da kabloyla bilgisayardan ekrana goruntu aktarmak. yok ya benim vestel'i hem us hem tr yaptırmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar