Rerore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 firefox optionda bulamadım bunu google chrome da hiç seçenek yok zaten ben mi bulamıyorum yoksa böyle birşey yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 chrome da bulamadım şu an evet ama firefoxda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 neresinde tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 araçlar-seçenekler-tab orda ayar var ama senin dediğin daha başka bi ayar sanırım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 benim dediğim hangi linke tıklarsam tıklayım varolan sekmenin yanında yeni bir sekme olarak açsın firefox yeni sekme seçili ama üstüne açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 o zaman bir yanlışlık var bi dakka, üstüne dediğin yeni pencere mi, yoksa sayfa mı değişiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 dediğini anladım ben senin. firefoxun kendi özelliği yok o şekilde. önceden tabmix plus vardı onda yapabiliyodun sanırım. ama herseyin yeni tab da acılmasını istiyorsan mouse'un tekerleğine basarsın olur biter. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 operada istesen bile açamıyosun mesela yeni sekme dışında. opera iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 operayla birlikte 4 çeşit browser olur firefox iyi chrome sadece ie le açılan sitelere uyar diye indirdim mouse orta tekerleği işe yarıyor saol oper ama hem yuvarlak hem dönüyor basması zevkli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar