funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 aradım da konusu açılmamış inanamadım! 7 kasımda çıkıyor, yok mu nss 3'den bağlanan? 14 kasımda da fm çıkıyor aslında tutunamayacak gibi, ama yeri ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ya beta'sını oynadım. Artık kaçıncı beta hatırlamıyorum bi 4-5 ay oldu ama, iğrençti. Çok rezildi. 3-s'ye geçişte epic fail. NSS3'ü hala oynuyorum sıkıldıkça ama 4 o motorla çıkarsa oynanmaz. Umarım düzeltmişlerdir. Şuttan sonraki falso kontrolü olsun, başka yöne koşarken şut çekebilmek olsun, bunları hep yalan etmişlerdi. Topları ayaklarından kaçırıyodu futbolcular falan. Düzelmemişse rezalet. Ha yok eğer düzeltmişlerse yine yönetir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bunları yaşamamak için betaları dokunmuyorum bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 niye beta oyunları oynar ki bir insan :D ben hiç hoşlanmam,oyun çıksın sorunsuz bir biçimde oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Eskisinin hastası olunca 3-d motor nasıl olmuş, fail değildir inşallah diye açıp "off, yine haklı çıktım ya :(" diyip kapatıyorum. Başka bi oyunun betasını da oynamadım hayatımda. Ama NSS3 aşmış bir oyundu, bi de aslında haklı çıkmayı seviyorum. Paran yoksa 2-d bırak motoru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bende nss 3 hastası biri olarakdan dün sitesinden nss 2010 u aldım,bence 3d motoru cok fail degil,falso olayı da eski sensible soccer gibi,bide hiç beklemedigin anda cat diye tek. direktor oyundan alabiliyo gt oluyosun :D,zevkle oynıyorum valla dünden beri hakkını vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Valla betasını oynadığımda rezaletti. Denemek lazım yeni versiyonu tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha eskiymiş mesaj. neyse betası kötüydü kendisini oyna gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar