Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chaos ; Head /Spoilerli

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

ANN
Adı gibi chaos dolu kafa karıştırıcı bişey. Baş karakter taku ara ara hayal ara ara gerçeği birbirine karıştıran gerçek hayatla ilgilenmeyip tamamen sanal yaşamaya çalışan bir tiptir.
Bir kaç seri cinayet olayından sonra kenidisine gele maillerle kendisini bir şekilde ilişkilendiriyor bu olaylara.

Burdan tartışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten çok kafa karıştırıyor, daha ilk 3 bölümünü izlerken "ha? bu kim? hangisi gerçekti? sore no me... dare no me?" diye diye izledim sürekli. Ama ne kadar kafa karıştırsa da beni şimdiden kendine bağladı çok. Gerçekten çok sağlam potansiyeli var. =)

Taku'nun New Gen cinayetleriyle ne alakası çıkacak, o kılıçlı ablalar ne iş yapacak merakla bekliyorum bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kaede said:
Valla nalet WoW expansionından hala FSN bitiremedim. Bir bitirsem Chaos;Head VN başlayıp bütün aklınızda kalan soruları cevaplayacam da ... :(

Hepimizin sorunu o bu aralar Kaede, yalnız değilsin. =p Özellikle CE alınca insan neredeyse yatarken bile kutuyu yanına alıp yatası geliyor o kadar parayı verdikten sonra. =P Taku olacağız bu gidişle iyice, Tyrande-tan, Sylvanas-tan diye dolaşırız artık ortamda. =p

Bu arada iyice Matrix olmuş 5. bölüm. Çok feci brainfuck oldum ben izlerken, kim gerçek kim delusion çok fena birbirine girdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Herifin uydurduğu yerler de var ama hakkaten visual novelini okumak lazım bunun bide böyle episde bekleyincez...Ayrıca anime muhtemelen FSN gibi sadece bir yolu konu alıcak, o yüzden diğer yolları göremeyecez.

Ama bakalım merak içerisinde izliyorumda bizim adam çok gutless... biraz daha cesur yada adapte olabilen bir kafa yapısına sahip olsa,di-sword muhtemelen onu yapıcak zaten heralde içindeki karanlığı uyandırıyor diyordu.

Amma wall of text olmuş :)

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...