Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ANN Adı gibi chaos dolu kafa karıştırıcı bişey. Baş karakter taku ara ara hayal ara ara gerçeği birbirine karıştıran gerçek hayatla ilgilenmeyip tamamen sanal yaşamaya çalışan bir tiptir. Bir kaç seri cinayet olayından sonra kenidisine gele maillerle kendisini bir şekilde ilişkilendiriyor bu olaylara. Burdan tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Gerçekten çok kafa karıştırıyor, daha ilk 3 bölümünü izlerken "ha? bu kim? hangisi gerçekti? sore no me... dare no me?" diye diye izledim sürekli. Ama ne kadar kafa karıştırsa da beni şimdiden kendine bağladı çok. Gerçekten çok sağlam potansiyeli var. =) Taku'nun New Gen cinayetleriyle ne alakası çıkacak, o kılıçlı ablalar ne iş yapacak merakla bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Valla oyununu oynayın derim. Feci mindfuck var öyle böyle değil :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Kaede said: Valla oyununu oynayın derim. Feci mindfuck var öyle böyle değil :> Xbox 360'a çıkacak şimdi bir oyunu diye biliyorum, başka neye çıkmıştı ki oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 PCde japonca visualnovelı var. İngilizce patchininde betası var ama bir iki problem dışında sorunsuz çalışıyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 2. bölümün yarısına kadar ancak dayanabildim. Hiç beyenmedim desem yeridir. Oysa kötü anime gibi de gözükmüyor ama nedense bana çok itici geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ssj4songoku said: 2. bölümün yarısına kadar ancak dayanabildim. Hiç beyenmedim desem yeridir. Oysa kötü anime gibi de gözükmüyor ama nedense bana çok itici geldi. Çok brainfuck gelmiş olabilir belki? Zira hakikaten öyle... Fazla "gizemli" ve karışık. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Yok ya, daha brainfuck animeler izledim seve seve. Bunun derdi bir başka sanırım. Karakterler ile ses yönetimi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Seslendirmeler biraz hafif kalıyor evet visualnovela sadık kalınmak istendiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tamam ya bu benim dediğim gibi what is the matrix yolunda ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bu taku piskopatının ne halt ettigi belli degil yaw 3.bolum sonu 3. bolumdeyim pek bişi cozemedim gitti bide tuvalete vampir yazdılar adamın gucumu varmı yoksa gotunden uyduruyormu bunların hepsi hayal urunumu bu eli silahlı hatunlar bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Valla nalet WoW expansionından hala FSN bitiremedim. Bir bitirsem Chaos;Head VN başlayıp bütün aklınızda kalan soruları cevaplayacam da ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bende wow'a mı dönsem ne yapsam çok fazla boşluk olmaya başladı downloadlarda iyice dzüene girdi çok vakit almıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 6. bolum cıkmıs bakim noluyor simdi yine hangi ruh halinde su altta yazan aramalarınada hastayım anidb nin dengesiz erkek karakter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Kaede said: Valla nalet WoW expansionından hala FSN bitiremedim. Bir bitirsem Chaos;Head VN başlayıp bütün aklınızda kalan soruları cevaplayacam da ... :( Hepimizin sorunu o bu aralar Kaede, yalnız değilsin. =p Özellikle CE alınca insan neredeyse yatarken bile kutuyu yanına alıp yatası geliyor o kadar parayı verdikten sonra. =P Taku olacağız bu gidişle iyice, Tyrande-tan, Sylvanas-tan diye dolaşırız artık ortamda. =p Bu arada iyice Matrix olmuş 5. bölüm. Çok feci brainfuck oldum ben izlerken, kim gerçek kim delusion çok fena birbirine girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Herifin uydurduğu yerler de var ama hakkaten visual novelini okumak lazım bunun bide böyle episde bekleyincez...Ayrıca anime muhtemelen FSN gibi sadece bir yolu konu alıcak, o yüzden diğer yolları göremeyecez. Ama bakalım merak içerisinde izliyorumda bizim adam çok gutless... biraz daha cesur yada adapte olabilen bir kafa yapısına sahip olsa,di-sword muhtemelen onu yapıcak zaten heralde içindeki karanlığı uyandırıyor diyordu. Amma wall of text olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Ya öyle böyle değil inanılmaz sardı WotLK ama sözüm olsun şu sınavlarım bitsin kesin VNını oynıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Ya yeni bölümü izlicem codec sorunu çıktı codecleri updateledim yükledim falan şimdide kalitesi bozulmuş gibi geliyor bana. Düzgün bir CoreAVC de bulamadım hepsimi virüslü olur hayret bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 KM Player candır. O da derman olmuyorsa indirdiğin dosyada hata olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://img146.imageshack.us/img146/5002/abownr5.jpg Dayanamadım başlıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ühüh ilgimi kaybediyorum bizim antisosyal cocuk herhalde cok guclu gigolomaniac mıdır nedir oyle bişi cıkcak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bu sırada merak edenler için FES'in konserde söylediği iki şarkının olduğu single çıktı. crucifixion of faith cidden süper :> http://img152.imageshack.us/img152/7766/coverzm6.jpg Bulamazsanız öm atın rs link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 9. bölümü çıktı. Baya güzel gidiyor bakalım ne çıkacak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Kaede said: http://img146.imageshack.us/img146/5002/abownr5.jpg Dayanamadım başlıyorum valla hadi ya oyunumu varmış.Ne tarz bir oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Sawer said: Kaede said: http://img146.imageshack.us/img146/5002/abownr5.jpg Dayanamadım başlıyorum valla hadi ya oyunumu varmış.Ne tarz bir oyun? hentai... vakti zamanında oyunun ost baya sallamıştı etrafı araştırıp bakmıştım ama ingilizcesi olduğunu bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar