GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sevgilin olmayınca tadı çıkmıyor
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Hele birde aylardan ne olsa beğenirsin=)
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yok yani gitarın üretim amacını bu şarkıyı çalmak sanıyolar.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ekmek karanlikta caliyo yalniz basina bunu
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 karanlık ama yalnız başıma değilim trt den çok değerli bi ses sanatçısı abla var yanımda
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 soulberry said: yok yani gitarın üretim amacını bu şarkıyı çalmak sanıyolar. bahsettiğin kesim updatelenince dünya görüşü gitarın üretim amacı nothing else matters'ın girizgahını çalmaktır şeklinde değişiyor
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 peki böle bi düşünce nerden yerleşmiş ? her gitar öğrenmeye başlayan insan niye bu şarkıyı çalmaya uğraşıyor? hiç düşündünüz mü?? yaaa...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 akustik gitar çalmaya başlamak ile kız götürme hevesi arasında bir korelasyon olduğundan mı?
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 arap gecelerinde 40 gun 40 gece ne sevistik senınle arab gecelerınde
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: peki böle bi düşünce nerden yerleşmiş ? her gitar öğrenmeye başlayan insan niye bu şarkıyı çalmaya uğraşıyor? hiç düşündünüz mü?? yaaa... sen neden bu soruyu sorup sonuna yaaa... eklediğini düşündün mü ? bence sen bu soruyu sorarken sergilediğin gerçek amacınla benim senin bu soruna neden sordun dememdeki gerçek amaç aynı ben burdayım
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kenzap said: sen neden bu soruyu sorup sonuna yaaa... eklediğini düşündün mü ? bence sen bu soruyu sorarken sergilediğin gerçek amacınla benim senin bu soruna neden sordun dememdeki gerçek amaç aynı ben burdayım amen.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Pıtık said: soulberry said: yok yani gitarın üretim amacını bu şarkıyı çalmak sanıyolar. bahsettiğin kesim updatelenince dünya görüşü gitarın üretim amacı nothing else matters'ın girizgahını çalmaktır şeklinde değişiyor ah ben onu demek için gelmiştim. gidiyom iyi geceler
Öne çıkan mesajlar