soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 n'alet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sevgilin olmayınca tadı çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 f'enret et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 cidden ya, bir baska oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Hele birde aylardan ne olsa beğenirsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hele sahilde insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kucak kucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sımsıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yok yani gitarın üretim amacını bu şarkıyı çalmak sanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ekmek karanlikta caliyo yalniz basina bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 karanlık ama yalnız başıma değilim trt den çok değerli bi ses sanatçısı abla var yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ben de iyi söylerim haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 soulberry said: yok yani gitarın üretim amacını bu şarkıyı çalmak sanıyolar. bahsettiğin kesim updatelenince dünya görüşü gitarın üretim amacı nothing else matters'ın girizgahını çalmaktır şeklinde değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 peki böle bi düşünce nerden yerleşmiş ? her gitar öğrenmeye başlayan insan niye bu şarkıyı çalmaya uğraşıyor? hiç düşündünüz mü?? yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 akustik gitar çalmaya başlamak ile kız götürme hevesi arasında bir korelasyon olduğundan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 arap gecelerinde 40 gun 40 gece ne sevistik senınle arab gecelerınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: peki böle bi düşünce nerden yerleşmiş ? her gitar öğrenmeye başlayan insan niye bu şarkıyı çalmaya uğraşıyor? hiç düşündünüz mü?? yaaa... sen neden bu soruyu sorup sonuna yaaa... eklediğini düşündün mü ? bence sen bu soruyu sorarken sergilediğin gerçek amacınla benim senin bu soruna neden sordun dememdeki gerçek amaç aynı ben burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kenzap said: sen neden bu soruyu sorup sonuna yaaa... eklediğini düşündün mü ? bence sen bu soruyu sorarken sergilediğin gerçek amacınla benim senin bu soruna neden sordun dememdeki gerçek amaç aynı ben burdayım amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 KOL KOLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Pıtık said: soulberry said: yok yani gitarın üretim amacını bu şarkıyı çalmak sanıyolar. bahsettiğin kesim updatelenince dünya görüşü gitarın üretim amacı nothing else matters'ın girizgahını çalmaktır şeklinde değişiyor ah ben onu demek için gelmiştim. gidiyom iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar