ggterran Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 maç var sorry gg başka güne verirseniz oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 oha lig mi olcak yeni okudum. lig mi turnuvamı bu şimdi.+yabancı oynayabilrmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bu gece saat 00:00 'da başlık kapanıyor. lig, turnuva vs herneyse işte. arkaşların gelecekse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tamam getirebildigimi getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ve eveeeeet isim yazdırma konusu kapanmıştır. sabah bir tablo yapıyorum, hadi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 evet tablo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tablo uf! olmus.gözümüz yollarda kaldı...(yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ve lütfen reg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 lig iptal mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ne iptali abi yarın sabah belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Huun böle çok oynama isteğim yok ama hakem yada gözlemcilik tarzı bir şeye ihtiyaç olursa akşam saatleri için yardımcı olabilirim,aklında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Thraine_Numeheru said: ne iptali abi yarın sabah belli olur. hangi sabah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 cici tablo haydi cık artik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Biz oluşturalım o zaman listeyi huun un işi var sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 adam alan yetkilisi kardesim,biz nasil yapalim.sen süpermen misin?!?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Belki... :D denemeden bilemeyiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sevdim seni süt oglan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 alayınızı teste tabii tuttum, hepiniz kaldınız. biriniz az kalsın geçiyormuş ama o da başaramadı. abi zor bişey değil, ismi yazılanları eşleştireceksiniz, bir tablo yapıp hadi beyler kapışın diyeceksiniz. storm'la, ggterran'ı yazmayın tabloya çok fıs adam onlar. anca çarçar çene çalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 huun said: ve eveeeeet isim yazdırma konusu kapanmıştır. sabah bir tablo yapıyorum, hadi gg sabah tablo yapıyorum diyorsun,3 gün sonra elin bos "sizi teste tabi tuttum" diyorsun,bi de üstüne nasil yapildigini tarif ediyorsun.iyiymis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 fiyasko ve yıkılan hayaller böyle açıklanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 test sonuçları fail olmaya devam ediyor. isimler burda, yapacak ne var anlamadım. lig usülü dedik, maçların saati, tarihi önemli değil dedik. anarko ve pentagram, niye kendi aranızdaki maç yapıp repi bana atmayı denemiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 huun said: Maclar 1v1 ve 2v2 olacak. Best of 5, maksat bol mac olsun. Makinasinda sc yuklu herkesi bekliyoruz. Kac kisi gelecek adini yazdirsin, ona gore turnuvanin seklini belirleyelim. 1v1 maclar sonrasi, %50 den yukari kalanlar budylerini sececek ve 2v2 maclar yapilacak. Gelen gelsin, gelmeyenlerin cani sagolsun; gelen saglar bizimdir. go go go madem yap(a)mayacaktin,söyleseydin.yapan bulunurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Arkadaşlar buradaki paticup tan benim sayemde haberi olanlar, bu iş için nasıl bir çaba sarfettiğimi bilirler. Adamlara 4 koldan saldırdım mailleri özel mesajları paticup haberleriyle doldu. Kimisi OHA! nasıl buldunlan helal valla filan bile dedi. Gerçekten severek ve isteyerek yaptım bunları ve boşa gitmesini istemiyorum, huun (alan yetkilisi) da izin verirse gerekli çalışmaları üstlenmeyi isterim. Bana yardımcı olmak isteyen varsa el kaldırsın. msnde buluşalım: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 puahahah!?! "kul sıkısmadıkca,hızır yetismezmis" budur heralde.yapan bulundu iste:D ne lazimsa yapalim arkadasim,1 ay once turnuva baslatmak icin yazdigim gibi turnuvanin amaci oturup "kasmak" degil,sc camiasini bire araya toplayip eglenmek olsun.örnegin bu vesile ile "piyade"ye kadar ulasmis bu arkadasimiz,tebrikler...ben varim her sekilde:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yalniz bu sebepten bi ricam var oyle asosyal bi sekilde "oyna oyunu,at repini,vereyim puanini" olmasin.bulusalim serverda oynadigimiz kadar eglenelim,sohbetimizi yapalim.ozledim eski günleri,arkadaslari...nihayetinde belki denk geliriz bellimi olur!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar