GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 iyide benimkide betaya ben zemiyor..! ???[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ayrıca orada yazan çıkış tarihi hiçbir anlam taşımıyor artık oyunlar erken geliyor freelancer da erken çıkmıştı bence o site update edilmemiş..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yani solo player oynuyorum görevli bayağı ilerledimde ve bi eksiklikte göremedim...[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 şu oyunu biri anlatabilir mi şimdi alabilirim belki hangi çağda nası bişi neler üretion neye benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 aldim nasi bişiymiş arcane sana bi rakip çıktı sölim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yaw bu oyunu 16 bit oynayamıyorum (32 bit fps en fazla 7 falan oluo) yardım edebilecek var mı ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Arkadaslar pardon yabanci forumlara aldandim oyun cikmis piyasaya bugün magazada gördüm rafda.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hah! bak dedim okadar bendeki fuLL diye :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 çalışın lem öss nize. beni de yoldan çıkarıcanız, bir başlarsam bir daha başından kalkamıyorum zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Fegro ile multi yaptık şahsen baya eğlendim önce bi 1vs1 yaptık kaybettim eheh moğollarla oynayamıyorum henüz sonra 2vs2 comp a karşı o da güzeldi eğlendim baya[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Kim demisse dogru demis oyunda ageler cok hizli daha ne oldugunu anlamadan bitti...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bence hızlı değil eğer savaşmadan oynuyorsan hızlı gelebilir ancak savaşarak oynarsan anca age atlıyorsun[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 RON multi oynamak isteyenler pm atsin.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hadi oynicam ben napcaz ne zaman oynucaz bu arada ben en cok 5. cagi sevdim böle tabancalı adamlar tüfekli fln güzel oluo siz hangi cagi sevdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 necro icqunu verirsen oynayabiliriz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 87046681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 PC sistemlerini yazıp takılıp takılmıyormu bi söylermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 p4 1.8 ghz 64 ram ge force 2 512 ddr ram takılmıo doğal olarak[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 The Turks were a nomadic, warrior people that originated from Central Asia, but who in several waves of migration spread westward conquering lands in India, the Middle East, Russia, Anatolia, and Eastern Europe. They came to establish several Empires: the Mamelukes in Egypt, the Seljuks of Persia and Anatolia, and finally, the Ottoman Empire which at its height spanned from Eastern Europe to North Africa, the Caucasus and the Middle East. It was the Ottomans that put the death nail on the remnants of the Classical Roman Empire when they seized Constantinople with the aid of massive siege artillery in 1453 A.D. In Rise of Nations, the Turks receive a line of unique units in the artillery line beginning at the Gunpowder Age with the Basilica Bombard to reflect their use of these devastating weapons. The Ottomans also came to recruit its military through the conscription of the children of its conquered subjects, who were raised as Moslems and trained throughout their lives as Warriors. These extraordinary soldiers were called the Janissary, and in Rise of Nations appear along side its artillery units to give the Turks an army worthy of its historical counterpart.[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Popeye, 27 May 2003 01:16 tarihinde demiş ki: istedim vermediler sen mutantsın dediler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 p4 1700 geforce 2 mx400 256 RD ram bende nasıl deli gibi takılıyo 13-14 frame ile oynuyom yaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ulan bulamiyorum su oyunu hayret bisi ya..[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: _SolidSnake_, 28 May 2003 21:32 tarihinde demiş ki: p4 1700 geforce 2 mx400 256 RD ram bende nasıl deli gibi takılıyo 13-14 frame ile oynuyom yaaaaaa? Ekran kartı + RAM yüzünden sanırım.. Bende 512 RAM ve GF4Ti var, ona rağmen meydan muharabelerinde 12 FPS ortalama alıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 p4 1.8 ghz 64 ram ge force 2 512 ddr ram windows xp home benim sistem senden kötü bende takılmıyor ? bence sizde başka bi sorun var ben bi fps ye bakayım alla alla..[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 FPS göstergesini yi açıp kara-hava-deniz birimleri dahil 250-300 birimlik bir savaşa gir, bendeki gibi 12 civarına düşmezse dumur olacam .. Böyle meydan savaşları hariç 48-60 FPS arası yoksa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 toplamda 250 - 300 birim olursa tabii ki çok düşer ancak o kadar birim için deli population lazım bu da pek mümkün birşey değil oyun o kadar uzamaz adam gibi oynandığı sürece o kadar üniteye her oyunda fps düşer gayet normal[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar