Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gif yardımı

Bathory

Öne çıkan mesajlar

evet photoshopdaki mallıgım ve yeteneksizligimi kanıtladıktan sonra gif olayına el atıyorum =)
ama basit bu seferki
hani bole surekli degi$en resimli gifler oluyo ya.onlardan yapıcam.ama nasıl.advanced gif animatorle yapıyorum cok guzel.save ediyorum.resmin ortasında e$$ek kadar unregistered version yazıo =) o da ho$ degil ehe
ulead gif animatorle denedim.beceremedim
swish die bi$iyle yaptım.oda kenid formatında kaydediyo.gif olarak yok yani.hreyeri kurcaladım yok.
bi help =(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende Gifcon diye çook eski bir program var
ama çok güzel çok seviyorum çok kullanışlı
bi ara upload edicem
tamamen sponsorsuz hep kullanırım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

adobe image ready.. çok iyi ama biraz fazla kurcalaman gerek.. yoksa her istediğini istediğin gibi yapman pek mümkün diil..[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr:
Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...