Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sony PSP Slim Piano Black

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yaklaşık 4-5 ay önce aldım ve artık ilk seferki kadar hevesimin kalmaması sonucunda satmaya karar verdim. Kullanımdan kaynaklanan ancak! yakından bakıldığında farkedilebilecek çizikler vardır.. Hiç bir şekilde en ufak bir arızası ve hasarı yoktur..3.71 versiyona sahiptir ve piyasadaki neredeyse bütün PSP oyunlarını ve Playstation 1 oyunlarını kolaylıkla oynayabilirsiniz..Cihaz yurtdışından getirtilmiştir..

Tekliflerinizi burdan ve ya özelden belirtebilirsiniz..Lütfen abuk sabuk tekliflerle gelmeyin. PSP ile birlikte TeknoSA'dan aldığım Sandisk Pro Duo 1gb kart ve PSP özel kılıfı verilecektir..

Fiyat olarak 280 - 250ytl arası bir şey düşünüyorum..

Mesaj tarihi:
ChALLeNgE said:
istediğiniz 5 oyunu yanında hazır halde verebilirim hangi oyun olduğu sorun değil..

oha yanında dediğine göre ya tüm oyunların umd'si var yada umd writer'ın var zxc
Mesaj tarihi:
Hyr kırılmış versiyon olduğu için şuan piyasadaki bütün PSP oyunlarını bilgisyara indirip daha sonra PSP'ye aktararak orijinal bir şekilde oynayabilirsiniz.. Hem UMD diski yormazsınız hemde zahmetsiz orijinal oyunlara ulaşabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
@Revangelis

oyunun orjinal olması için illa para mı verilmesi gerekir bende bunu anlamadım :)

Bilginizin olmadığını varsayarak UMD diskler bir şekilde .iso ve .cso uzantıları ile bilgisayara kaydedilebiliyor. Şu an Piyasada onlarca site var bu şekilde oyun paylaşımı yapan.

Tabiki Orijinalle kastım gidip herhangi bi yerden alınmış UMD diskler değil. Zaten oyunların tanesini en az 70-80 YTL'den hesaplarsanız orijinalle ne kastetmek istediğimi anlarsınız.
Mesaj tarihi:
gg'de satanlardan bazıları 2 3 tane UMD veriyor yanında 200 ytl altına fiyatla. Onu senin belirtmen lazım, makineyi satıyosan UMD'lerin bir değeri kalmıyor zaten satıcı için.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
En son kaça verirsin ? çok ciddi alıcıyım.. Zaten versiyon kırıldığı için garantisi olmuyormuş içindeki hafıza kartı kac gb ?

0537 413 13 78 ( Çağrı at ben arayayım )
  • Yeni Oluştur...