Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sony PSP Slim Piano Black

ChALLeNgE

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 4-5 ay önce aldım ve artık ilk seferki kadar hevesimin kalmaması sonucunda satmaya karar verdim. Kullanımdan kaynaklanan ancak! yakından bakıldığında farkedilebilecek çizikler vardır.. Hiç bir şekilde en ufak bir arızası ve hasarı yoktur..3.71 versiyona sahiptir ve piyasadaki neredeyse bütün PSP oyunlarını ve Playstation 1 oyunlarını kolaylıkla oynayabilirsiniz..Cihaz yurtdışından getirtilmiştir..

Tekliflerinizi burdan ve ya özelden belirtebilirsiniz..Lütfen abuk sabuk tekliflerle gelmeyin. PSP ile birlikte TeknoSA'dan aldığım Sandisk Pro Duo 1gb kart ve PSP özel kılıfı verilecektir..

Fiyat olarak 280 - 250ytl arası bir şey düşünüyorum..

Sosyal ağlarda paylaş

@Revangelis

oyunun orjinal olması için illa para mı verilmesi gerekir bende bunu anlamadım :)

Bilginizin olmadığını varsayarak UMD diskler bir şekilde .iso ve .cso uzantıları ile bilgisayara kaydedilebiliyor. Şu an Piyasada onlarca site var bu şekilde oyun paylaşımı yapan.

Tabiki Orijinalle kastım gidip herhangi bi yerden alınmış UMD diskler değil. Zaten oyunların tanesini en az 70-80 YTL'den hesaplarsanız orijinalle ne kastetmek istediğimi anlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...