ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yaklaşık 4-5 ay önce aldım ve artık ilk seferki kadar hevesimin kalmaması sonucunda satmaya karar verdim. Kullanımdan kaynaklanan ancak! yakından bakıldığında farkedilebilecek çizikler vardır.. Hiç bir şekilde en ufak bir arızası ve hasarı yoktur..3.71 versiyona sahiptir ve piyasadaki neredeyse bütün PSP oyunlarını ve Playstation 1 oyunlarını kolaylıkla oynayabilirsiniz..Cihaz yurtdışından getirtilmiştir.. Tekliflerinizi burdan ve ya özelden belirtebilirsiniz..Lütfen abuk sabuk tekliflerle gelmeyin. PSP ile birlikte TeknoSA'dan aldığım Sandisk Pro Duo 1gb kart ve PSP özel kılıfı verilecektir.. Fiyat olarak 280 - 250ytl arası bir şey düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hangi oyunlar var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 istediğiniz 5 oyunu yanında hazır halde verebilirim hangi oyun olduğu sorun değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gittigidiyor dan taksitle falan alabilme ihtiyacımız var mı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Lexius said: gittigidiyor dan taksitle falan alabilme ihtiyacımız var mı ^^ imkanımız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 evet yaa :D:D:D pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ChALLeNgE said: istediğiniz 5 oyunu yanında hazır halde verebilirim hangi oyun olduğu sorun değil.. oha yanında dediğine göre ya tüm oyunların umd'si var yada umd writer'ın var zxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Hyr kırılmış versiyon olduğu için şuan piyasadaki bütün PSP oyunlarını bilgisyara indirip daha sonra PSP'ye aktararak orijinal bir şekilde oynayabilirsiniz.. Hem UMD diski yormazsınız hemde zahmetsiz orijinal oyunlara ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 para vermeyince neresi orjinal oluyo onu anlamadım ben ama neyse (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 @Revangelis oyunun orjinal olması için illa para mı verilmesi gerekir bende bunu anlamadım :) Bilginizin olmadığını varsayarak UMD diskler bir şekilde .iso ve .cso uzantıları ile bilgisayara kaydedilebiliyor. Şu an Piyasada onlarca site var bu şekilde oyun paylaşımı yapan. Tabiki Orijinalle kastım gidip herhangi bi yerden alınmış UMD diskler değil. Zaten oyunların tanesini en az 70-80 YTL'den hesaplarsanız orijinalle ne kastetmek istediğimi anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kopya oluyor onlar, orcinal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 isterse en temiz release olsun hakkını ödemediğim oyuna orjinal demem ben kusra bakma (: takılmaktı zaten amacım ciddiye alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Orijinalden kopya desek galiba iki tarafta mutlu mesut yaşar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 oyunun orijinalliği başka birşey umd nin orijinaliiği başka birşey... o oyunları fason bir firma üretmediğine göre orijinal oluyorlar... dağılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 umd oyun 150 yetele, "orijinal" oyun beleş. bi de bu var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 O zaman 5 tane oyun vericem dediğimde sende 5 kere 150yi çarpıp benim istediğim fiyat olan 250-280'nin mukayesesini yapabilirsin değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 gg'de satanlardan bazıları 2 3 tane UMD veriyor yanında 200 ytl altına fiyatla. Onu senin belirtmen lazım, makineyi satıyosan UMD'lerin bir değeri kalmıyor zaten satıcı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 En son kaça verirsin ? çok ciddi alıcıyım.. Zaten versiyon kırıldığı için garantisi olmuyormuş içindeki hafıza kartı kac gb ? 0537 413 13 78 ( Çağrı at ben arayayım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 simdilik vazgectim satilmazsa ilerde alabilitem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar