di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Peppermint said: yeniysek yeniyiz ezmene gerek yok gel gir yerime sınavlara o kadar isiyosan bide fransızca biliosan ????????? Simdi, laf direkt sana degildi, bu rezil sisteme sitemdi sadece ama madem alindin ve boyle bir tavir sergiledin seni de aradan cikaralim. Yurt disindaymissin, muhtemelen orda okudun. Bunu az cok bilgisayar kulturun var olarak algiliyorum. Bu durumda -eger gerizekali degilsen, ozurun yoksa- ya calismadin, sinava 3 gun kala agliyorsun -ki sorduklarin 3 gunde de ogrenilir rahatca, acip notlarini kitabini okuman yeterliydi- ya da bu isler senin harcin degil. Pek harcin degilmis gibi gelmedi bana. Geriye iki secenek kaliyor. Hangisini kabul edersen artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yurt dışındayım arkadaşım yeni geldim fransaya okumak için yurt dışında falanda yaşamadım.Hayat hikayemi anlattırma.Sende git bakalım bi yurt dışınada zorluklarını gör, üni açılmış 8 eylülde ben başladım 8 ekimde eksiklerim var onları kapatmak için yardım istedim -gerizekalı değilsen okuduğunu anlarsın- . ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 3 haftada 1 haftalik konulari ogrenemedin yani ? bir de fransizca bilmeden fransaya gittin ? peki. gecmis olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Valla türkiyede 11 sene gördüm gayette iyiydi fransızcam ama yurt dışına gidince pek öle olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 zopak uzatma istersen, gereksiz tartismalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Peppermint said: yeniysek yeniyiz ezmene gerek yok gel gir yerime sınavlara o kadar isiyosan bide fransızca biliosan ????????? IT bolumuyse para var diye sectin demi bolumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 oops =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar