Zed Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 durum şöyle, bilgisayar açıldıktan 10-15 dakika sonra internet bağlantısı kısmen gidiyo. browser'ı açınca hiçbişey demeden sadece done diyip duruyo. bi browser sorunu olmadığını biliyorum, çünkü hem ie hem de mozilla aynı şeyi yapıyo. ama bu sırada ben icq'dan konuşabiliyorum, nette oyun oynayabiliyorum, hatta giremediğim paticiğe ya da diğer sitelere ping atabiliyorum. nedir bunun derdi? virus taraması yaptım, scandisk yaptım, defrag yaptım, adaware çalıştırdım. hiç bi şey değişmedi.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 az önce yine oldu aynı şey. sorun nerde daha iyi anlayabilmek için 192.168.100.1'e girmeyi denedim, onda da aynı şeyi yaptı. (benim modemimde bu sadece bana çalışan ve modem arabirimi görevi gören basit bi webserver)[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bendede aynı sey vardı ping atabiliyorsun ama ie fln calismiyor.ctrl alt del den bi kac işlem iptal ettim girebildim yeniden.isimlerini hatırlamıyorum lakin.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 avserv.exe idi galiba işlemin adı[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bir tür virüs yapıyordu galiba bunu başıma gelmişti. virüs değilde sistem hatasındanda oluyor olabilir. ben win98 kullanıyorum bu olunca önce scandisk çalıştır tarasın baştan sona msdosta (yüzey taramasına gerek yok ) sanırım bulup düzeltiriyordu. diğer türlü win98 i silmeden üzerine kurunca düzeliyordu[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 dns server da problem olabilir mi? bi değiştirmeyi dene istersen[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ya bendede buna benzer bişi var arada sırada internet donuyor icqdan konuşuyorum msden konuşuyorum soldat moldat oynuyorum ama hiçbiryere ping atamıyorum yada sitelere giremiyorum bırak sitelere girmeyi history e basınca boş çıkıyor internet döndüğü an history gözüküyor bilgisayardan kesin[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar