raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 DailyWarcraft.com adında yeni bir site açtım. Alt yapı Wordpress + kendi yazdıgım feetplug scripti ile calısıyor. Ünlü wow bloglarından ve kaynaklarından content aggregate ediyor ve bir araya getiriyor. Ne gerek var diyenlere, içeriği bir arada topluyor artı temiz bir arabirim sunmaya calısıyoruz. Arabirim çalışmaları hala devam ediyor. Tam anlamda arabirim sonlandırılmadı. Logolar CSS fixleri durmadan yapılıyor. Mesela bugun Patch Notes feed ekledik. Kendi sitesine de wow patch noteları eklemek isteyenler bu feedi kullanabilir: http://www.dailywarcraft.com/world-of-warcraft/world-of-warcraft-get-patch-notes-on-your-own-site/ Yorumları bekliyoruz. Not: IE7'deki sidebar bugını bılıyoruz en kısa zamanda duzeltılecek. Site bir network aslında, cok yakında benzer sekılde diablo,starcraft ve playstation alt siteleride acılacak. Aynı zamanda http://www.mmofresh.com 'un calısmlarınıda devam ediyoruz. Yeni arabirim cok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 güzel bir çalışma. nacizane bir öneri yorum yazma kısmı çok acayip kocaman olmuş, ona bi ayar çekerseniz harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 1024x768 çözünürlükte alt scroll olmasa daha düzenli görünür. Sağ ve sol sütunların borderları belli olmalı diye düşünüyorum. Beyaz arkaplan rengi yerine daha pastel bir renk veya desen seçmeni tavsiye ederim. Benim şahsi görüşlerim, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet beyaz renk biraz ucuz duruyor(anladın işte tam kelimeyi bulamadım da)..LK'yı yansıtan bir mavi tonu falan seçebilirsin. eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet bence de arkaplan wotlk a uygun olsa daha guzel olur diye dusunuyorum eline saglik cok hos olmus site :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 haklısınız beyaz renk cok iyi durmuyor. su anda logo calısmlarını yapıyoruz. logolar hazır olduktan sonra tasarım elden gecırılecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar