Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ben güncel olsun siyaset olsun ne bileyim tarih olsun bazı konularda fikirlerimi yazabileceğim bir site arıyorum veya kendi blog sitemi açsam mı diye düşünüyorum.Ve bu konulardan 0 anlıyorum öyle söyleyeyim tek istediğim yazayım insanlar okusun yorum yapsın eleştirsin.ne önerirsiniz değerli patiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Blogger var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Aslında halihazırda yüksek katılımlı bir blog sitesi olsa oraya başvursam daha iyi olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yüksek katılımlı derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 birçok yazarın olduğu ve birçok ziyaretçinin olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 blogger a yetersiz mi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bu işlerden anlamadığımı söylemiştim :) şimdi bloggerda ben kendi sitemi oluşturunca bir tek benim blog sitem olacak.ben dedim ki bi site olsun benim gibi birçok yazar olsun bünyesinde.bilmiyorum öğretin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 http://www.dolmakalem.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar