Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce de pvp de ölünce xp loss un kaldirilmasi gerekmiyor mu?


Bloodscalp

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 01 Mayıs 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
Item drop çok seyrek zaten, ve cantanıza 1000 tane gereksiz şey koyup engelleyebiliosunuz.

inventorydeki her 10 item basina +1 fazla drop verirler yine kaybedecegini kaybedersin sorun degil o
yada nebileyim elindeki butun para pat diye loot olarak duser, bankadaysa bilmemkac % duser gibi gibi
said:
Niye bu oyunun hardcore olduğunu kabul etmiyorsunuzki anlayamıyorum bir türlü? Eğer burdaki olayı beğenmiosanız pvp zonelarda pvp'ye izin veren -çok benzer- bir çok oyun var.

hardcore oyunmu gormedik
al SB de olunce ne para ne item kaliyodu elinde, donup donup saldirmak yemiyodu ole
pvp ye girerken iki kere dusundurmek icin saatlerce kasilan xpleri silmek bence hic iyi bi cozum degil

bende bu oyunu free-pvp oldugu icin oynuyorum. mmo oyunlardan pvp yaparak zevk alirim. ama 3 oldum diye levellar cat cat inecekse bunun bende ne zevk kalir ne kafa ne ka$. yararim hepsini.
ama siz hardcore oyuncusunuz hardcore oyun oynuyosunuz size bisi olmaz[signature][hline]says the rhino...

[Bu mesaj AssassiN tarafından 01 Mayıs 2004 04:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gene skill kasmakla meşguldüm. Bi baktım yan tarafımda elemanın biri diğerine dalıyor. Saldırıya uğrayan adam kaçmaya başladı. Hadi dedim yazıktır günahtır bi yardım eli uzatayım. Çıkarttım okumu saydırıyorum arkadan. Derken bunların ikiside üstüme koşmaya başladı.Hööyyt kardeş ne oluyuoz diyemeden dibimde bittiler bende elime mace'imi almıştımki daha elim havaya kalkmadan yeri öptüm :D Adamların ilk vuruşu 412 sonra 45-80 ve 105 şeklindeydi. Yardım edeyim derken katledilmeyemi yanarsın yoksa 7 exp'mı yanarsın. Yok kardeşim bundan sonra pvp mvp. Paşa paşa oturup itemlarımı yapacam ben :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler hardcore la flm alakasi yok olayin ayrica MAX LVL 75 TİR chron1 ile bilmeden konusmayin...su an 70...dusunsene lvl75 olmusun gittin siege e oldun obaaa lvl74 e dustun alla alla hani bitirmistik artik biz mob kesmeyi hadi git gene mob kes saatlerce gene al lvl ini hooba gene öl.bu bole olmasi bana sacma gelio su anda hepiniz kac lvl siniz ki su an zor gelmio ilerde anlarsiniz bi lvldan bi lvl a gecmek 30-40 saat alcak tek basina..ve demiyomusunuz oyunun en gusel yani clan savaslari siege ler vs diye sanki hic olmicez bu pinglerle defalarca olcez hemde...aylarca kasiosunuz lvl60-70 chariniz war diyosunuz oh be mob kesmek bitti artikl ama maalesef bole olursa durmadan mob kesersiniz saatlerce her siegeden sonra:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl drain olmak? bence o lvllerde öldügünüzde %2-4 arasi bisi gidiodur ya %7 lvl 40+ üstü icin büyük bir aci saanmiyorumki %7 kaybediosun lvl 60 tan sonra..
hem kaybedio olsan ble kisir döngüye girmekten kurtarari bu olay kaleyi savunurken kestigin bi adami 2 dk sona gene kesio olmassin[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Koredeki serverlarda 100 olduğunu nerden çıkardınız. Biride geçen gün 99 demişti.

Lineagecenter.com'daki Kore serverındaki Chron 1. update'inden alıntı yaptım bi thread'de. Max lvl 70'ten 75'e çıkarıldı şeklinde. Bizde şu anda max lvl 70. Kore'de 75.

Warcry yada başka yerler çok güzel kaynaklar ama onlara %100 güvenmeyin çünkü güncellenmiyorlar. Sonra update'ten sonra bi sürü yanlış dolu zaten oralar. Gerçi yine elimizdeki tek kaynak ya..

Assasin; Hardcore oyuncu değilim, oyunun hardcore olduğunu söyledim. Hiçbir oyunda powerplay oynamadım zaten. Risk almak, kaybedebileceğini bilmekten zevk duyuyorum.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...