Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ya Level 14 oldum Hala şU Dagdaki Trolls lerle baş edemiyorum :) Dağda rahatlikla item kasamiyorum Giants vs.. hepsini eziyorum ama Troll de garip bi etkisi var bi bakiyorum itemlarimin hepsi Calmiş... Bu neye Bagli acaba Wits imin düşük olmasindanmi ? Wits Kasmak icin ne yapmam lasim Guild den Hangi skill daha fazla Wits verir ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Charmın ve witsin yüksek olmalı ama özellikle charmın ayrıce lvl atladıkça kesersin ben lvl 21im tek vuruşta wywern,harpy falan kesiyorum yane,Zamanla skillerin arttıkça düzelir o[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Goblind mounddaki goblin inn den thief insurance depola o zaman çalamaz eşyalarını[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar