Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Arkadaşlar ya format attım windows xp yükledim ve msn messenger 6.2 yükledim ama acınca bir süre sonra bisiler cıkmaya baslıyor bir pencere cıkıyor sapık sapık seyler cikiyor bir tane cıplak kadın resmi falan cıkıyor ama / @ @ falan böyle isaretlerle cizilmis sonra yazılar yazıyor okey'e tıklıyorsunuz bi daha degisigi cikiyor falan yardım lazım nasil silerim bunu ?[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 denetim masası, yönetimsel araçlar, hizmetler, ordan da messenger hizmetini manuel yap[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Öncelikle yanıt verdigin icin saol ancak denetim masasında öyle bi yer yok.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 böle çekiç bilgisayar kasası bi de dosya ikonları olan[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yaptım saol bakalım olacakmı.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Yaptım ancak elle yani manuel yaptım olmadı çıktı sonra devredışı bıraktım çıkmadı ancak zaten cıkdıgı zamandan sonrada internet baglantisi gidiyordu ya cıldırcam lütfen yardım şimdide internet gidiyor kablonetim[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yaptıktan sonra restart attın mı[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar