numberten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Facebookta adı soyadı benimle aynı olan birini gördüm eheh tek değilmişim derken ne göreyim dogum tarihimizin ay ve günü de aynı yuhh ya sadece yıl farklı o 3 sene önce dogmus :D Umarım iyi bir adamdır diger tarafta isim karısıklıgı filan olur ben de cennete giderim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Çok güzel düşünmüşsün, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 iyiymiş. bense kendi soyadıma sahip sadece "bir" kişi buldum ve eklemedim o insanı. taaa babamın amcasının bilmemnesi falan çıkacak o insan, saçma salak muhabbetler falan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Öbür taraf yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oha be kardeşim mesaj göndere bastım direk nasıl okuyup cevap yazdınız ya ahsdhashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Okumadan yazıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eko haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ekmek her zaman haklıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eko ne iş yancılar üstüme geliyo =( orçborn mu bunlar yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 selena da oynayan erkek oyuncu ile benim adım soyadım aynı:( tüm kızlar ekliyor o musun diyeB) burdan ne anlıyoruz kızlarımız abaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kızlarımız embesil demek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Rajeesh said: selena da oynayan erkek oyuncu ile benim adım soyadım aynı:( tüm kızlar ekliyor o musun diyeB) burdan ne anlıyoruz kızlarımız abaza sinem kobal? yok yok salih kobal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Karşıda oturan kuzenim bi kızın resmine yorum yazmıs aa kim la bu karııı diyerek resimlerine bakıyodum kızın ki ne göreyim bir resminde kızın arkasında benim kardeşim var HAHAHAHAHA noluyor lan bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar