numberten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Facebookta adı soyadı benimle aynı olan birini gördüm eheh tek değilmişim derken ne göreyim dogum tarihimizin ay ve günü de aynı yuhh ya sadece yıl farklı o 3 sene önce dogmus :D Umarım iyi bir adamdır diger tarafta isim karısıklıgı filan olur ben de cennete giderim :S
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 iyiymiş. bense kendi soyadıma sahip sadece "bir" kişi buldum ve eklemedim o insanı. taaa babamın amcasının bilmemnesi falan çıkacak o insan, saçma salak muhabbetler falan sonra.
numberten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oha be kardeşim mesaj göndere bastım direk nasıl okuyup cevap yazdınız ya ahsdhashda
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eko ne iş yancılar üstüme geliyo =( orçborn mu bunlar yoksa
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 selena da oynayan erkek oyuncu ile benim adım soyadım aynı:( tüm kızlar ekliyor o musun diyeB) burdan ne anlıyoruz kızlarımız abaza
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Rajeesh said: selena da oynayan erkek oyuncu ile benim adım soyadım aynı:( tüm kızlar ekliyor o musun diyeB) burdan ne anlıyoruz kızlarımız abaza sinem kobal? yok yok salih kobal?
numberten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Karşıda oturan kuzenim bi kızın resmine yorum yazmıs aa kim la bu karııı diyerek resimlerine bakıyodum kızın ki ne göreyim bir resminde kızın arkasında benim kardeşim var HAHAHAHAHA noluyor lan bugün :D
Öne çıkan mesajlar