alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Selamlar, bi süredir warhammer oynuorum ama fazla casual geldi ve bu sene baya bi boş senem oldugu icin biraz da wow oynamak istiorum 2-3 ay once charımı satmıştım bugun gidip sıfırdan başliyim dedim ama baya gözümde büyüdü. Healer oyniyim diyorum bankası repleri ve itemları çok mühim değil. Ama tabi bişiler olsun mountu sonra crafting skilleri fln full olması lazım. alacağım accountta 2 tane char olsun istiorum biri tercihen priest, diğeri de herhangi bi dps sınıfı olabilir terchen mage. en fazla 150 düşünüyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 horde yazmayı unutmuşum sonradan uyanım kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aradım buldum aldım teşkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar