Bathory Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 aeha nası koyduk ama aehaehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 dünyanın sonu gelmek üzere: PASCAL çamur yapmak istemio allah sonumuzu hayır etsin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bu arada pascal imzana bugun eklediğin cümle nedeniyle seni kutluyorum ama o kadar etmez be ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 walla sabah karadeniz takımları hakkında çok çamur yaptım sıkıldım. Bugün bi hebelek luceyi savunursa çamur yaparım belki ama başka çamur gelmiyo içimden.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 allahtan bjk yenildi yaa.ben yensin fln diodum da yok ondan soora bide kazara şampiyon olurlardı bu futbolla aman aman..[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 aslansın luce imparator imparator imparator ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 al sana aragaz pascal.attım odunu ateşe[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 pascal hakeme şikayetin yok bakıyorum e tabi bjklilerin özellikle zago,sergen,ilie nin tekmelerini görünce susmak geldi içinden dimi?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ne diyon olm sen eagle hağ bak beni tahrik mi ediyosun olm sen bak kızıyorum ama ne imparatoru be çeri başı o! yok olmuyo walla yapamıyorum[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yok baba topic in ilk iki sayfasına bak orada paso hakemi eleştirdim[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 zago tuncayın golünde yine bastı herifin aşil tendona da adam "gol atacam ben hıaaaytt" die yardı oraı wala bişee bırakmadı geride..bence kırmızı gerekiodu. fb.nin ilk golündede bi sorun yok wala cordobanın lüzumsuz hatasından kaynaklandı.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 SAYIN BJKLİLER LÜTFEN SAHAYA YABANCI MADDE ATMAYALIM LÜTFEN TAHRİKLERE KAPILMAYALIM ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hiç bakmiim ilk sayfalara hakemin eleştirilcek bi yanı yoktu saçmalamışsındır tahminim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bakın yoğun istek üzerine yapıyorum bu çamurları ha. Değerinizi bilin yok abi bu hakemlerle bu lig bitmez dedik aynen öyle oldu. Dereli denelien zatı muhterem düdüğünü asmalıdır. Nereye asacağını kendi bilir isterse ben ona yer de gösteririm. Fenerin birinci golü zaten tartışma götürmez bir şekilde kuralsızdı. Giunti ye faul verdiği pozisyonda top Giuntinin eline çarpmıştı. Hadi onu geçtim serbest vuruş kullanılırken iki fenerli ofsayttaydı. Luciano cordobayı itti ayrıca pozisyonda dudaklarını okudum Cordobaya ispanyolca küfür etti. Bunun yanı sıra top dışardan çevrildi serhat topu elle düzeltti. ikinci golden evvel bize faul vardı. 3. gol ofsayttı umarım siz pati müdavimlerini mutlu etmişimdir.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Pascal, 25 Nisan 2004 19:37 tarihinde demiş ki: böyle gol olmaz iki faul var. Giunti'nin pozisyonuna benzeyen pozisyonlarda sarıyı bırakın faul görmüyodu hakemler n adet penaltımız öyle yendi... bi de bu var tabi[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bu kadar kısa zamanda bu kadar çok yalan üretebilme özelliği genlerden mi gelme dışardan mı kaptın?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Pascal, 25 Nisan 2004 19:52 tarihinde demiş ki: baba selçuk dereli denen zatı muhterem en az 3 dk duraklayan ilk yarıyı 55 saniye uzattı. Pancu ikinci yarı oyundan çıkmalı orta saha aldığı tüm toplarda pas hatası yapıyor al sana bi çamur daha[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 3. golün neresi offside bırak ispanyolca dil okumayı türkçe zor okuoruz yani mükemmelsin peki bi pozisyonda tam hatırlamıyorum bi oyuncu yumruğuyla yasin olabilir topu cordoba ya verdi o nedir?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 çamur manyağı yaparım lan sizi[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ilk yarı çabuk bitirmesi size yaradı biz bastırıoduk o sıra luce imparator ona çamur atma ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Pascal, 25 Nisan 2004 20:22 tarihinde demiş ki: Adam Serhata 2. sarıyı vermemek için uğraşıyo ya bi de bu var[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 SERGEN İLİE ZAGO 20 tane kırmızı görcek hareket yaptı görmedin mi?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Serhat boynuzluymuş. Manken sevgilisiyle Serdar bilgili abi kardeş ilişkisi yaşıyolarmış.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 onlar kar topu oynamak istedi yerde kar yoktu[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kadıkoy boğası o bikere sonuna kadar asil ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar