fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 başlıkta yazdım herşeyi, ituneste adamakıllı gözükmesine rağmen foobarda eski abuk subuk düzensiz hali karşıma çıkıyor. napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sağolun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 benim bildigim foobar wow addonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 foobar2000 diye bir player var. ya sanırım itunes ın denyoluğu. id3tagleri başka bi yerine sokuyor. tekelcilik gibin. şimdiye kadar da itunes kullandığım için başka media playerde ciddi anlamda düzensiz oluyor şarkılar. ve uyuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 preferences -> advanced -> tagging -> mp3 -> preferred tag writing scheme. muhtemelen ID3v2 + ID3v1 seçilidir. aşağıdaki seçenekleri sırayla seç, foobar'ı kapat aç. dosya ismine tıkla. hala taglar değişmiyorsa senin taglarında bir sorun vardır. mp3 tag&rename isimli programı çek, örnek olarak bir albümün tagını değiştir kontrol et. yine olmadıysa en basta söylediğim gibi diğer seçenekleri seç tekrardan. bu sefer olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 id3v2 yaptim oldu. teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar