Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 MrLevie said: hamurunu nası yaptın? yoksa direk ekmee mi yok ev mantısı yapıp zaten bi teyze var ondan aldım komple ohş ama ben kendim de hamur açabiliyorum biraz uzun sürse de sdf
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 MrLevie said: hamurunu nası yaptın? yoksa direk ekmee mi un yogurt maya azcık su karıştır yoğur :D
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hamura yumurta eklemezsen dağılabilir pişirirken
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tarifine göre değişir hamur dağılmasın diye yumurta koyulabilir :p bkz: said: Mantı hamuru için, yumurtaları yoğurma kabına kırıp tuz ve suyu ekleyerek karıştırın. Mantı hamurunu yoğurun, 20 dakika dinlendirin. ...
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben lahmacundan bahsediyorum :D her yemeğin hamuru ayrı olur tabi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nocom said: adamınbiri said: kıymalı yumurta! kesınlıkle tek geçerim. çok çok az sogan kavur mınıcık olsun soganlar, sonra yıne cok az yeşil biber kavur. kabugu soyulmuş domatesi katmadan önce içine tuz baharat ve az salça koy. kıymayı kavurduktan sonra cost diye domatesi at, suyunu çektikten sonra yumurtayı kır, en kısık ateşe al kapağı kapat ... oyyyyyyyyy canım çekti yummy.
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Rahan said: kıymalı makarna! üzerine sarımsaklı yoğurt, üzerine kırmızı biber yağı! bi çeşit mantımsı bişe. Ahanda budur.
Öne çıkan mesajlar