Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kıymalı köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 MrLevie said: hamurunu nası yaptın? yoksa direk ekmee mi yok ev mantısı yapıp zaten bi teyze var ondan aldım komple ohş ama ben kendim de hamur açabiliyorum biraz uzun sürse de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 MrLevie said: hamurunu nası yaptın? yoksa direk ekmee mi un yogurt maya azcık su karıştır yoğur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hamura yumurta eklemezsen dağılabilir pişirirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tarifte yok valla yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tarifine göre değişir hamur dağılmasın diye yumurta koyulabilir :p bkz: said: Mantı hamuru için, yumurtaları yoğurma kabına kırıp tuz ve suyu ekleyerek karıştırın. Mantı hamurunu yoğurun, 20 dakika dinlendirin. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben lahmacundan bahsediyorum :D her yemeğin hamuru ayrı olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 iletişim sorunu yaşamışız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nocom said: adamınbiri said: kıymalı yumurta! kesınlıkle tek geçerim. çok çok az sogan kavur mınıcık olsun soganlar, sonra yıne cok az yeşil biber kavur. kabugu soyulmuş domatesi katmadan önce içine tuz baharat ve az salça koy. kıymayı kavurduktan sonra cost diye domatesi at, suyunu çektikten sonra yumurtayı kır, en kısık ateşe al kapağı kapat ... oyyyyyyyyy canım çekti yummy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Rahan said: kıymalı makarna! üzerine sarımsaklı yoğurt, üzerine kırmızı biber yağı! bi çeşit mantımsı bişe. Ahanda budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar