Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow'da Dil sorunu (Chat ekranı) Yardım.


Mortis

Öne çıkan mesajlar

Oyunda insanlara sordum, google'dan araştırdım msnden millete sordum ama çözüm bulamadım. Sorunum şu:

Şimdi 1 yıl aradan sonra tekrar wow'a başlıyorum wotlk gelmeye yakın. Arkadaşımdan WOW dosyasını kopyaladım kendi pcime attım. Oyunda yazarkene Ş, Ç, ı gibi türkçe harfler çıkmıyor. Oyunu windowed yaptım ki oyun sırasında dil mi değişio klavyenin die hayır türkçe gösterior. Normal virgülü noktayı falan türkçe klavye düzenine göre koyuro ama türkçe harfler yok.

Uyuz oldum , Cuce'nin tavsiyesi ile addonları sildim , olmadı, wtf yi sildim olmadı vs. Nasıl türkçe hale getirirm ben bunu, sölerseniz sevinirim =)

tek satırlık sorunu çok uzatarak anlattım evet =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alt shift ingilizce klaveye ile türkçe klavye arasında geçiş yapio biliorum oun da dediim gibi klavye türkçede gösterio, ve türkçe klavye düzenine göer yazabiliorum yani virgül ve noktayı normal türkçe klavyedeymiş gibi koyuorum oyunda fakat Ş , Ç, ı falan gözükmüo türkçe harfler. Wow'la ilgili bi olay olması lazım die düşünüorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar uplıoyrum sorunu çözmediim için

PRAT kullanıyorum şu an fakat disable etsem de aynı problem var. onun dışında FONT die bi klasör yok benim WOW directory içersinde arkadaştan kopyaladım. ana directory de yok search ettim içinde de yok. Bi yerden edinebilir miyim o font dosyasını
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...