Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Oyunda insanlara sordum, google'dan araştırdım msnden millete sordum ama çözüm bulamadım. Sorunum şu: Şimdi 1 yıl aradan sonra tekrar wow'a başlıyorum wotlk gelmeye yakın. Arkadaşımdan WOW dosyasını kopyaladım kendi pcime attım. Oyunda yazarkene Ş, Ç, ı gibi türkçe harfler çıkmıyor. Oyunu windowed yaptım ki oyun sırasında dil mi değişio klavyenin die hayır türkçe gösterior. Normal virgülü noktayı falan türkçe klavye düzenine göre koyuro ama türkçe harfler yok. Uyuz oldum , Cuce'nin tavsiyesi ile addonları sildim , olmadı, wtf yi sildim olmadı vs. Nasıl türkçe hale getirirm ben bunu, sölerseniz sevinirim =) tek satırlık sorunu çok uzatarak anlattım evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benimde chat ekranı ile bi sorunum var bi addon yükledim ve chat ekranı action bar ların altına girdi yazılanları okuyamıyorum yardım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 alt ve shift tuşlarına aynı anda bas düzelir o türkçe harf yazamama sorunu. (şaka değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 alt shift ingilizce klaveye ile türkçe klavye arasında geçiş yapio biliorum oun da dediim gibi klavye türkçede gösterio, ve türkçe klavye düzenine göer yazabiliorum yani virgül ve noktayı normal türkçe klavyedeymiş gibi koyuorum oyunda fakat Ş , Ç, ı falan gözükmüo türkçe harfler. Wow'la ilgili bi olay olması lazım die düşünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu sorunun bi çözümü yok galiba. heralde sadece ortak harfler gözüksün die bu tarz bi şey yapmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abı bende turkce harfler var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 aynen bendede herşey türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 valla bende de türkçe karakterler konuşma balonunda görünüo chat ekranında görünmüo gariptir. prat yükledim. yazarken görünmüo türkçe karakterler ama enterlayınca veya başka biri yazınca görünüo :D allam yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Finkel said: benimde chat ekranı ile bi sorunum var bi addon yükledim ve chat ekranı action bar ların altına girdi yazılanları okuyamıyorum yardım=/ general tab'ına sag tıkla, unlock yap. sonra tası framei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 "Font" dosyasından olması lazım sorunun, benim başımada gelmişti bi paket UI yüklemiştim harfler gitmişti sonra addonları sildim hepsini düzelmedi Fontu sildim düzeldi, bunu bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Dworgian said: valla bende de türkçe karakterler konuşma balonunda görünüo chat ekranında görünmüo gariptir. normalde konusma balonunda görünmez Chat ekranında görülür oda ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 font u silince kendi yaratıo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bende partiye yazrken normal gözüküyor konusma balonunda gözükmüyor türkçe karakterlar fazlada sorun yapmadım ama hatta hic sorun yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Dworgian said: font u silince kendi yaratıo mu? Evet tıpkı interface klasörünü silince blizz'in yeniden atadığı gibi font dosyasınıda atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hımmm bi deneyelim çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bişi diil kolay gelsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bende de vardı benzer bir sorun ama prat kullanırken oluyordu,onun dışında kullanabiliyordum Türkçe karakterleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 clear font2 ile düzeliodu bende sorun ama onun yenisi çıkmadı yahu :( şimdi font silmeyi deniycem bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 S-H said: bende de vardı benzer bir sorun ama prat kullanırken oluyordu,onun dışında kullanabiliyordum Türkçe karakterleri prat yazmışımda,clearfont2 olacak yanlış hatırlamışım :) part değil cf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bende de cf2 herşeyi çözüodu saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tekrar uplıoyrum sorunu çözmediim için PRAT kullanıyorum şu an fakat disable etsem de aynı problem var. onun dışında FONT die bi klasör yok benim WOW directory içersinde arkadaştan kopyaladım. ana directory de yok search ettim içinde de yok. Bi yerden edinebilir miyim o font dosyasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 benim fonts klasoru http://rapidshare.com/files/159996057/Fonts.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hmm saol çektim fontları böle bold oldu güzel oldu daha net oldu yazılar fakat. Bi değişiklik yok dilde, hala Ş leri ve I ları yazamiorum Ğ de yazamiorum ama Ç ve Ö yazabiliorum.. garip bi ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Aynı sorunu bende yaşıyorum, XP 64 bit türkçe desteği olmadığı için wow da türkçe karakterlerde problem olabilir diye tahmin ediyorum ama enteresan şekilde "ö, ü, ç" harflerinda herhanhi bir sorun yok. " ı, ş, ğ," harflerini kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 xp ile ilgili mi yani bu, formatsız çözemicek miyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar