Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iskenderun Hava Radar üssüne roketli saldırı höh

reddiye

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10234814.asp

bu üsten yanılmıyorsam abd ve nato da nasipleniyor. dolayısıyla içimden bir his sanki onları kızdırmak içindi bu diyor. yapan kim bilmiyorum ama pkk'nın hava üssü ile ne işi olsun diyesim gelmedi değil. maddi zarar vermek denebilinir belki ama bilmiyorum. adamların psikolojik silahı asker öldürmek. amaçları gerilim yaratmak olsa roketi hava üssüne değil bir tabura atarlardı gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğimiz radarın girişi yolu bulunduğu dağ inanılmaz sıkı önlemler alınmış bir yer nerden biliyorum babam oranın bi işini yapmıştı bizzat gittim içine kadar dünyada gördüğüm en sıkı önlemli yerdi buna rağmen bugüne kadar 2 kere yoluna mayın kondu geçmişte ölenler de olmuştu ama bukadarı yuh be
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de şehir içinde birlik ve tümen seviyesinde askeri üslerın sayısı son derece fazla. Balıkesir de oturanların bile bilmediği Sütlüce Mühimmat Bölüğü'nde askerliğini yapmış biri olarak söyleyebilirim ki, Balıkesir ilini birkaç kere haritadan silmeye yetecek kadar mühimmatı sevk ettik ve teslim aldık.Böyle bir yere saldırı olmaması için perimetre koruması, mekanize birlik desteği, Ani müdahale mangası eğitimi, keskin nışancı eğitimi vs gibi eğitimler veriliyor...RPG ye karşı alınan önlemler de vardır mutlaka ama askeriye burası tabii, mantığın bittiği yer...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...