reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ya hani Türkiye de birkaç tane olan uçan kuşu gören radar üsleri var ya hani biri iskenderunda amanosların başında oraya roketli saldırı düzenlenmiş azönce Nasıl oluyor ya bir haber fln yok pek henüz bekliyorum bir açıklama yapılacak mı pek sanmıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nerden duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10234814.asp bu üsten yanılmıyorsam abd ve nato da nasipleniyor. dolayısıyla içimden bir his sanki onları kızdırmak içindi bu diyor. yapan kim bilmiyorum ama pkk'nın hava üssü ile ne işi olsun diyesim gelmedi değil. maddi zarar vermek denebilinir belki ama bilmiyorum. adamların psikolojik silahı asker öldürmek. amaçları gerilim yaratmak olsa roketi hava üssüne değil bir tabura atarlardı gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bahsettiğim dağ başı hemen karşımda hatta şuanda da acaip şeyler oluyor dağ başı dediğim yerin altında mekanize tugayı var ve bi patlama sesleri geliyor höh noluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 abartmaya gerek yok uzaktan sallamışlar öylesine tutmamış bile hiç bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 havaüssünü ıskalayan roket bana açıkçası metroda son anda durdurulan bombacı (takip edilen) hikayesini hatırlatmadı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 teroristlerin quake 1-2-3 oynamamış olmaları büyük şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bahsettiğimiz radarın girişi yolu bulunduğu dağ inanılmaz sıkı önlemler alınmış bir yer nerden biliyorum babam oranın bi işini yapmıştı bizzat gittim içine kadar dünyada gördüğüm en sıkı önlemli yerdi buna rağmen bugüne kadar 2 kere yoluna mayın kondu geçmişte ölenler de olmuştu ama bukadarı yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Türkiye'de şehir içinde birlik ve tümen seviyesinde askeri üslerın sayısı son derece fazla. Balıkesir de oturanların bile bilmediği Sütlüce Mühimmat Bölüğü'nde askerliğini yapmış biri olarak söyleyebilirim ki, Balıkesir ilini birkaç kere haritadan silmeye yetecek kadar mühimmatı sevk ettik ve teslim aldık.Böyle bir yere saldırı olmaması için perimetre koruması, mekanize birlik desteği, Ani müdahale mangası eğitimi, keskin nışancı eğitimi vs gibi eğitimler veriliyor...RPG ye karşı alınan önlemler de vardır mutlaka ama askeriye burası tabii, mantığın bittiği yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar