SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Şaka yaptım pet 20 saniye zaten ona bakarsan petini release edersen ölürsun :)[signature][hline]TaZmAnYaK:ya allahın gerizekalısı benim takıldıgım bölümde benim aleyhime mesaj yazıosun ***** **** ***** senin tamam mı! gerzek *** kıskanma falan demiş ya. *** sülalesini herif bab olcak yaa. ne kıskanması lamer. sokucam ya benim yazdıgım threade yazmanı yasaklıyom! [b]Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: malsahibi, 01 Mayıs 2004 04:35 tarihinde demiş ki: buffların düşer LOL :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 öle çat çut release etmein petleri değerini bilin bizim zamanımızda pet yoktuki... her mahallede bi tane vardı herkes toplanıp onu kullanırdı[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye, watching over you Sarnel 50 luwi chanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar