Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nerelere gidilir, nereleri piyasadır burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://www.turizm.gov.tr/TR/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD52DD97CAAFACAC850AE810C424EC20D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu trolldü lan tamam /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 carpediem cafe , voodoo rock bar güvenle yemek yenecek çok az yer var genelde çok ağır oluyo yemekleri acaip bi gözlemeleri var böle haşhaşlı mıdır nedir .. neyse ben huzur içinde yemek yiyebileceğiniz güzide mekanları söylüyorum .. olurda bi aksilik olursa benden bilmeyin valla burası kütahya 1)mülayimoğlu (adından da anlaşıldığı gibi !!1döner kebap çorba vs. mevcut) 2)çalıkuşu (gözlemeyi tuhaf yapmayan tek yer ..menemenide süper herşey taze teyzeler gözünün önünde hazırlıyo yalnız mekan küçük yer bulmak zor fiyatları da çok uygun) 3) şampiyon kokoreç 4) kahve dünyası (bi hafta öncesine kadar kötü bi duyumum olmamıştı bu yer hakkında .. gidip gitmemek size kalmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben olsam kütahyaya geleceğime bi saat daha yol gider eskişehirde takılırdım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kütahya da beklediğimden fazlaca yer ve mekan var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 çok da tırt hepsi.gözleme için star gözlemeyi tavsiye ederim kıymalısı süper, bira için vodoo,köfte için çınar,dota oynamak için anatoly cafe::), kebap için osmanlı sıcak yemek için sofram,başka ne vardı pabuçmudur ne halttır piyasa iyi gibi biraz, gunduz piyasası yakomozdu eskiden şimdi nasıl bılmıorum,bide karavanda otur nargile iç başka ibişy yok malesef kütahyada. yazın bide haftasonları çamlıcaya akarsınız okadar. kütahyada 7 senem geçdi onuda belirtiyim:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 delihan said: çok da tırt hepsi.gözleme için star gözlemeyi tavsiye ederim kıymalısı süper, bira için vodoo,köfte için çınar,dota oynamak için anatoly cafe::), kebap için osmanlı sıcak yemek için sofram,başka ne vardı pabuçmudur ne halttır piyasa iyi gibi biraz, gunduz piyasası yakomozdu eskiden şimdi nasıl bılmıorum,bide karavanda otur nargile iç başka ibişy yok malesef kütahyada. yazın bide haftasonları çamlıcaya akarsınız okadar. kütahyada 7 senem geçdi onuda belirtiyim:> star gözleme nere yav diğer söylediklerine harfiyen katılıyorum özellikle çınar'ın köftesi über . internet cafe konusundada seçimini taktir ettim. Karavan'da da yapılacak tek aktiviteyi de çok doğru belirtmişsin(tu) bu arada şimdinin piyasa cafesi carpediem kahve dünyasının hemen arkasında kime sorsan gösterir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 seramik atölyesi, porselen ve çini falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Lyvanna_Dolores said: delihan said: çok da tırt hepsi.gözleme için star gözlemeyi tavsiye ederim kıymalısı süper, bira için vodoo,köfte için çınar,dota oynamak için anatoly cafe::), kebap için osmanlı sıcak yemek için sofram,başka ne vardı pabuçmudur ne halttır piyasa iyi gibi biraz, gunduz piyasası yakomozdu eskiden şimdi nasıl bılmıorum,bide karavanda otur nargile iç başka ibişy yok malesef kütahyada. yazın bide haftasonları çamlıcaya akarsınız okadar. kütahyada 7 senem geçdi onuda belirtiyim:> star gözleme nere yav diğer söylediklerine harfiyen katılıyorum özellikle çınar'ın köftesi über . internet cafe konusundada seçimini taktir ettim. Karavan'da da yapılacak tek aktiviteyi de çok doğru belirtmişsin(tu) bu arada şimdinin piyasa cafesi carpediem kahve dünyasının hemen arkasında kime sorsan gösterir zaten star gözleme kokoreccının tam karsısında sanırsam okul dolmuslarıda onünden geçiyor fazla dıkkat ceken bıyer degıl ama kıymalısı gercekden guzel bp nın tam karsısındakı sokak. yanında camide vartam karsısında 2-3 tanede tekel wardı gecelerı acık olan tekellerden bazıları bıde o var bak tekel lazımsa oraya gıdebılırsınız::) bıde domıno gecelerı sıparıs getırıodu telefonlar bira fılan lazım olursa gıt bı kart al:)sımdıkı adı okyanus heralde ıdda bayının yanındakı yer adı degısmısde olabılır bılemıcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar