Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 giden varmı? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu arada fragmanda "küçükken tarlalara dadanan kargaları kovmakla görevlendirilen mustafa" gibi bir kısım var. orda geleceğe bir gönderme gördüm ben. tşkler /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hayır işte çocukken kargaları tarladan kovdu büyüyünce düşmanları ülkeden kovdu olayı. /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kimse yazmamış hayret/ Ama 2 defa açıldı zaten konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 demekki adamın bilinçaltında o savunma olayı gelişmiş. ondan kurtarmış ülkeyi /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Orhan Pamuk'a gönderme olarak algılamıştım ben onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar